Heruitgave van klassieke Star Wars-trailers van BioWare in 4K

Screenshot van de Star Wars-show in BioWare

afbeelding: BioWare

Star Wars The Old Republic Ze wordt dit jaar 10 en als onderdeel van haar verjaardagsvieringen besloot BioWare iets te doen dat ik me niet eerder herinner; Het zijn heruitgaven van de oude trailers van de game met elegante precisie voor een minder beschaafd tijdperk.

De eerste die een 4K-behandeling krijgt is bedriegen, die in juni 2009 in première ging, lang voor de daadwerkelijke release van de game, en in die tijd waren er veel mensen die zeiden: “dat is cool, ziet er geweldig uit”.

De trailer is gemaakt door Blur Studio, die nog steeds bestaat en geweldige dingen doet met betrekking tot videogames, maar in 2009 liep het voorop bij het nemen van de bescheiden videogametrailer en veranderde het in de dure filmische meesterwerken/monsters die we vandaag kennen. Hun stijl was zelfs zo fris en zo goed ontvangen door fans dat ik ze in 2010 interviewde over de transformatie, en als je geraakt bent door die cijfers, stel je dan eens voor hoe het er tien jaar later uitziet.:

Gemiddeld zou ik zeggen dat een normale trailer van drie minuten… duurt ongeveer drie maanden en gebruikt tussen de 40 en 50 mensen. De DC Universe Online-film die we net hebben voltooid, besloeg meer dan zes maanden en heeft in totaal 71 artiesten beïnvloed, van designartiesten en conceptontwerpers tot aanstekers en een team van FX-leden.

Hoewel de beslissing om oude trailers opnieuw uit te brengen in 4K misschien dwaas lijkt voor een studio zo groot als BioWare, aangezien het in feite gewoon oude marketingkarbonades zijn, is het belangrijk om te onthouden hoe belangrijk deze trailers zijn. op tijd.

borst tussen De prequel-trilogie van Lucas en de mislukte sequels van Disney, de samengebrachte trailers van de BioWare- en Blur-serie — er is nog een uitstekende in het interview — werden rond die tijd behandeld als op zichzelf staande stukken van star Wars canon, vignetten waarvan je kunt genieten, zelfs als je niets om de game zelf geeft, en als je je fans om absoluut memorabele teaservideo’s moet vragen, zul je waarschijnlijk minstens één van oude republiek Lijst maken van clips.

De heruitgave van 4K zal de wereld misschien niet veranderen, maar het geeft ons wel de kans om enkele klassiekers opnieuw te bezoeken star Wars clips en laat ze er beter uitzien dan ooit.

READ  Jimmy Lai, mediamagnaat uit Hong Kong, gearresteerd op grond van nieuwe nationale veiligheidswet
Written By
More from Aubrey Mason
Challenger verschijnt 7 december – PlayStation.Blog
Na de populaire Fire & Darkness-uitbreiding en de gratis Lightbringer-update in augustus,...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *