Samsung Galaxy S21 FE geannuleerd, hier is waarom

Het luide woord is eruit, de Samsung Galaxy S21 FE is geannuleerd. Althans volgens de laatste geruchten van een Zuid-Koreaanse bron. Dit kan te wijten zijn aan een combinatie van factoren, Android-planeet Maak een lijst van wie ze zijn.

Lees verder na de aankondiging.

Samsung Galaxy S21 FE. is geannuleerd

Zuid-Koreaanse bron Dagelijks Uit rapporten blijkt dat Samsung de komende Galaxy S21 FE (Fan Edition) niet langer uitbrengt. Eerder werd aangenomen dat de techgigant het toestel in augustus wilde lanceren. Op het Galaxy Unpacked-evenement verschenen echter alleen de Samsung Galaxy Z Flip 3 en de Samsung Galaxy Z Fold 3.

De fabrikant wil dan de S21 FE op zijn evenement presenteren. Het zou volgende maand, dus oktober, moeten gebeuren, maar de vraag is of het zo blijft. Een hooggeplaatste Samsung-medewerker zou hebben gezegd dat dit niet gaat gebeuren en dat de reden hiervoor een combinatie van factoren is.

Ten eerste speelt het enorme succes van de Z Flip 3 hierbij een rol. Deze machine is goed ontvangen door de media en verkoopt ook als zoete broodjes. Ook deze smartphone is voorzien van high-end hardware, waaronder de bekende Snapdragon 888 processor.

Dat laatste wordt steeds zeldzamer, een probleem dat nu een wereldwijd probleem is. Door het enorme tekort aan chips kunnen veel fabrikanten van bijvoorbeeld smartphones, tablets of auto’s niet aan de vraag voldoen en liggen de lopende banden uit. Een smartphone lanceren, waarbij het onzeker is hoe lang je hem kunt produceren, is natuurlijk een grote gok.

Meer over de Samsung Galaxy S21 FE

Bijna alles is al bekend over de Galaxy S21 FE. We weten bijvoorbeeld precies hoe het toestel eruitziet uit 3D-modellen en andere afbeeldingen die zijn verschenen. Ook zijn alle specificaties al op straat en kun je zelfs Samsung Galaxy S21 FE-wallpapers downloaden.

READ  Op deze manier kunt u snel controleren of er een nieuwe beveiligingsupdate beschikbaar is voor uw Samsung-apparaat

De S21 FE moet een betaalbaar maar krachtig toestel worden dat naast de huidige Galaxy S21, S21 Plus en Samsung Galaxy S21 Ultra komt te staan. Samsung heeft voor het eerst zo’n Fan Edition van de Samsung Galaxy S20 uitgebracht. Benieuwd naar al onze ervaringen met dit toestel, bekijk dan onze Samsung Galaxy S20 FE review.

Laatste S21 FE-nieuws:

More from Madison Garrett

Zorgeloos fietsen met de gloednieuwe app van Fietsnetwerk

Fietsers uit binnen- en buitenland beleven dagelijks de mooiste fietsroutes langs fietsknooppunten...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *