PSTCL 2021-acceptatiekaart voor architectentaak vrijgegeven, hier is hoe kandidaten hun e-cards online downloaden op pstcl.org

New Delhi, 27 september: Punjab State Transmission Corporation Limited heeft toegangskaarten uitgegeven voor de functie van architect. De e-toegangskaarten zijn geüpload op de officiële website van PSTCL. Kandidaten die hetzelfde hebben aangevraagd, kunnen de officiële website van het bedrijf bezoeken op: pstcl.org Om hun toegangskaarten voor het Architect Job Exam te openen en te downloaden. PSSSB Admit Card 2021 voor belastinginspecteur, andere banen vrijgegeven, kandidaten kunnen online solliciteren op sssb.punjab.gov.in.

Op de toelatingskaart staat belangrijke informatie over het examen. Het bevat ook specifieke instructies met betrekking tot het examen die kandidaten worden geadviseerd te volgen en na te leven. Kandidaten kunnen hun toegangskaarten downloaden via de officiële website door in te loggen met hun gebruikers-ID en wachtwoord. Scroll naar beneden om te zien hoe u de elektronische toelatingskaarten voor het examen kunt downloaden. U kunt ook hier klikken voor een directe link naar de vacature PSTCL Admit Card 2021 Architect.

Hier leest u hoe u de PSTCL 2021-toegangskaart voor architectentaak kunt downloaden:

  • Bezoek de officiële website van PSTCL op pstcl.org
  • Klik op de startpagina op de link met de tekst “Elektronische toegangskaart voor de positie van architect vs. CRA-11/2021” onder het gedeelte “Laatste updates”

    Er wordt een nieuwe webpagina geopend

  • Voer uw gebruikers-ID en wachtwoord in en klik op Inloggen
  • Download de toegangskaart

Kandidaten wordt geadviseerd om een ​​papieren versie van de toelatingskaart mee te nemen voor toekomstig gebruik. Kandidaten wordt ook geadviseerd om onmiddellijk contact op te nemen met de relevante autoriteiten in geval van discrepanties en vragen met betrekking tot hun toelatingskaart of examen.

(Het bovenstaande verhaal verscheen voor het eerst op LastLY op 27 september 2021 19:32 IST. Voor meer nieuws en updates over politiek, wereld, sport, entertainment en lifestyle, log in op onze website Latestly.com).

READ  Hoe Aadhaar-kaart downloaden zonder mobiel nummer?
Written By
More from Eda Greene
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *