Samsung Galaxy S21 FE (november) en Galaxy Z Fold 4 (december)

Twee van Samsungs beste toestellen van 2022 krijgen vandaag een nieuwe beveiligingsupdate: Galaxy S21FE En de Galaxy Z Fold 4. Maar: ze krijgen allebei niet dezelfde correctie.

Galaxy S21 FE-update november 2022

Eerst kijken we naar de update die sinds vanochtend klaar staat voor de Galaxy S21 FE. Dit apparaat heeft precies dat 2,5 week geleden Grote upgrade naar Android 13. Niets mis mee, maar de software was nog gebaseerd op de beveiligingspatch van oktober. Het is nu december en Samsung heeft een versie uitgebracht De bijbehorende patch is ook aangekondigd. Maar de S21 FE slaat geen stap over.

En dus wordt er nu een update uitgerold voor firmwareversie G990BXXS2DVK4, die niets anders doet dan de patch van november installeren. Dit betekent dat de Galaxy S21 FE moderner is op het gebied van beveiliging. Maar ergens in de komende weken zou ook de decembercorrectie moeten volgen.

Hoe dan ook, je kunt nu de update van november in een bestand installeren Merkloos Galaxy S21 FE in Nederland en België. En vergeet niet dat er de komende weken nog een update op je telefoon verschijnt.

Galaxy Z Fold 4 december 2022-update

Het toestel dat nu de update van december krijgt, is de Galaxy Z Fold 4. Dit toestel heeft de patch van november ontvangen Direct ingebouwd in Android 13en kan nu direct naar de patch van december gaan.

De update naar firmwareversie F936BXXS1BVKC zorgt hiervoor. Het grote pakket van 352 MB werkt anders niet. Ook hier is de enige vernieuwing de laatste security patch, waarvan de laatste versie de rest van het jaar geldig is.

READ  EA Play komt pas in 2021 naar Xbox Game Pass voor pc-abonnement - Gaming - Nieuws

Net als bij de S21 FE is ook de update voor de Z Fold 4 beschikbaar op Merkloos apparaten in Nederland en België. Je kunt de nieuwste patch op de Z Flip 4 op het moment van schrijven nog niet downloaden, maar dat zal waarschijnlijk snel veranderen.

Installaties

Je Samsung-telefoon zal vroeg of laat altijd aangeven dat de update klaar is om te downloaden. Als je er niet op wilt wachten, kun je altijd zelf de beschikbaarheid controleren. Je doet het door Instellingen -> Software-update -> Downloaden en installeren.

(Bedankt, Iggy en Marcel!)

More from Madison Garrett
Met “Street View” Breath Of The Wild kun je Zelda . verkennen
The Legend of Zelda: Breath of the Wild Street Viewschermafbeelding: Breath of...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *