Pokémon Scarlet en Violet straffen vuile casual spelers

Een Pokemon-trainer krijgt een band met Fuecoco.

schermafbeelding: Nintendo/Kotaku

Scarlet Pokémon En de paars Het is het schoolthema voor zo ongeveer alles, inclusief de Pokémon League Challenge. Behalve dat er één probleem is als je alle badges hebt verzameld: je moet slagen voor een sollicitatiegesprek. Ik slaag conservatief voor het antwoord, maar veel andere spelers slagen niet voor de test om de meest onzinnige reden die je je kunt voorstellen: ze hebben eerlijk geantwoord.

Zodra je acht Gym Leaders hebt verslagen en hun badges hebt ontvangen, mag je de Pokémon League uitdagen. Het zijn allemaal vrij standaard dingen vanaf het begin van de serie. Soms gooien ze je zelfs wat curveballs toe, zoals je de Elite Four in willekeurige volgorde laten uitdagen Zon En de de maan. Of je ontmoet een paar tegenstanders in zwaard En de schild. Maar in karmijn En de paarsJe moet enkele interviewvragen beantwoorden voordat je kunt vechten. Klinkt eenvoudig, toch? Fout – onrecht gedaan – onrecht aangedaan.

Spelers melden dat ze dat kunnen mislukking De Pokémon League-test door Elite Four-lid Rika te vertellen dat ze de uitdaging voor de lol aangingen. Vind je het leuk om met Pokemon te vechten? Hoe durven Jij bent. Je verdient die glimmende sportbadges duidelijk niet. Er zijn genoeg trainers die graag in jouw positie zouden willen staan, en jij durft een gevecht te onderschatten? Dit zou een grappige situatie zijn als het “verkeerd” beantwoorden je niet zou diskwalificeren voor de League Challenge.

1 speler Vergelijk het sollicitatiegesprek met de stress van een echt sollicitatiegesprek. anders gewezen dat het spel spelers motiveerde om te liegen over hun motieven. Ik denk dat het grootste probleem is dat games met meerdere antwoorden je vaak niet straffen voor het kiezen tussen meerdere juiste antwoorden. Je zou kunnen denken dat “Gewoon voor de lol, denk ik…” een perfect geldig antwoord was, gewoon om verteld te worden niet toegestaan. Persoonlijk vind ik dat Rika geen geld moet verdienen met haar belangen.

Ik weet beter dan dat. In tegenstelling tot Rika ben ik een leuk persoon. ik zou graag willen Begin Mijn persoonlijke interesses combineren met iets wat ik doe voor de kost…ha…ha.

READ  Het lijkt erop dat Cyberpunk 2077 terugkomt in de PlayStation Store
Written By
More from Aubrey Mason
The Idolmaster: Season of the stars uitgesteld tot 14 oktober in Japan
De uitgever is eigendom van Bandai Namco en de ontwikkelaar ILCA vertraging...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *