Samsung Galaxy Watch5 is volledig gelekt voor de verwachte lancering in augustus

Een enorme hoeveelheid renders, zogenaamd pronkend met de Samsung Galaxy Watch5, ging naar kantoor 91 mobiele telefoons. De site meldt dat we twee modellen zullen zien, wat blijkbaar een hoger einde bevestigt PRO-model Dat zou top zijn. Codenaam Project X, dit apparaat wordt geleverd in zwart of grijs en titanium en krijgt een enkele case-optie, maar gebruikers kunnen een versie met of zonder LTE kiezen.

Ondertussen zal de Vanilla Watch5 vervangen Kijk 4 Als de meest op fitness gerichte machine in de line-up. Net als zijn voorganger krijg je blijkbaar de keuze uit twee behuizingsformaten en een LTE-modemoptie, evenals een verscheidenheid aan kleuren om uit te kiezen. Beide eenheden zullen naar verwachting een gepolijste versie van wearOS 3.5 gebruiken, hoewel er geen woord is over of er in dit vroege stadium apparaatspecifieke functies komen.

Het gerucht gaat dat het werd onthuld tijdens Samsung’s reguliere zomer Unpacked-evenement, dat naar verwachting begin augustus zal plaatsvinden. Tussen toen en nu kunnen we hopen meer details over deze horloges te krijgen, gefilterd uit het pantser van Samsung. En al het andere met betrekking tot het assortiment vlaggenschipapparaten dat naar verwachting ook op dit evenement zal vallen.

Alle producten die door Engadget worden aanbevolen, worden met de hand uitgekozen door onze redactie, onafhankelijk van het moederbedrijf. Sommige van onze verhalen bevatten gelieerde links. Als u iets koopt via een van deze links, kunnen we een aangesloten commissie verdienen.

READ  De voormalige Capcom-exclusieve Monster Hunter Rise heeft een geweldige start gemaakt op Steam
Written By
More from Lesley Curry
De vereisten voor Spider-Man Remastered voor pc zijn onthuld en de game zal volledige DLSS- en DLAA-ondersteuning bieden
Vorige maand deed Sony een verrassende aankondiging dat Marvel’s Spider-Man Remastered komt...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *