De Verzameling Coole Kaarten

De Fortnite Magic The Gathering-kaarten zijn eindelijk onthuld. De Battle Royale-game werd een paar maanden geleden aangekondigd als een Magic The Gathering-crossover, en nu, Bedankt IGNkunnen we echt zien hoe de kaarten eruit zien.

Deze crossover bestaat uit twee delen, Secret Lair x Fortnite en Secret Lair x Fortnite: Landmarks and Locations. Het eerste is het hoofdevenement en bestaat uit zeven verschillende kaarten: Crack the Vault, The Cube, Shrinking Storm, Dance Battle, Supply Lama, Battle Royale en Battle Bus. Elk van deze is een kaart die al in MTG zit, maar met een effectief nieuwe naam en look.

Zowel Battle Royale- als Battle Bus-kaarten strijden om onze favorieten van deze drop. Battle Royale is een kaart genaamd Triumph of the Hordes, die wezens sterker maakt, ze infectie geeft en ze vertrapt, een combinatie die krachtig genoeg is om een ​​multiplayer-game in één keer uit te spelen. De Battle Bus is een kaart genaamd Smuggler’s Copter, die zo krachtig was toen hij werd afgedrukt dat hij uiteindelijk werd verbannen.

De andere set, Secret Lair x Fortnite: Landmarks and Locations, heeft vijf volledige kunstgebieden, één voor elk type in Magic The Gathering. Het is minder spannend vanuit het oogpunt van gameplay, maar ze zijn allemaal erg mooi, vooral het eiland. Als u geïnteresseerd bent om het te kopen, wordt het verkocht vanaf 21 juli in Secret Lair.

We hopen echt dat er ook een cross-over is die de andere kant opgaat, want hoewel alle MTG-videogames historisch gezien middelmatig zijn geweest, zou het zeker leuk zijn om als Jace Beleren of Nicol Bolas te kunnen spelen terwijl je halverwege de wedstrijd op BTS danst. We weten niet zeker of ze de meest verrassende van alle skins zullen worden, maar ze zullen in ieder geval een plekje in ons hart vinden.

READ  Monster Hunter Rise computerfouten worden nog onderzocht als 'prioriteit'

Als je op zoek bent naar wat aangepaste inhoud, bekijk dan deze kaart, geïnspireerd door Overwatch 2, die fans hebben samengesteld.

Written By
More from Max Mcgee
Pacifist bereikt de levelcap van World Of Warcraft: Shadowlands door te tuinieren
World of WarcraftHet beste verhaal gaat niet over oude goden, banshee-koninginnen of...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *