Samsung gebruikt steroïden terwijl een andere budget Galaxy-telefoon Android 13 krijgt

Samsung Android 13 De updatetrein blijft op volle kracht draaien, aangezien de Koreaanse gigant nu – met een beperkt budget – een andere Galaxy-smartphone heeft geüpdatet naar Android 13 en Eén gebruikersinterface 5.0. De Galaxy M13 is de nieuwste ontvanger van de update, of in ieder geval de 5G-variant. De LTE-variant heeft de update nog niet gekregen, maar het zou ons niet verbazen als dat de komende twee weken verandert.

Galaxy M13 5G heeft Android 13-update ontvangen in India. De update wordt geleverd met de firmwareversie M136BXXU2BVK3 en de Beveiligingspatch van november 2022 Beschikbaar via de ether – u kunt het downloaden door op Bestand te klikken Download en installeer optie in de telefoon Instellingen » Software-update bestaande. U kunt uw telefoon ook upgraden door de Android 13-firmware te installeren die beschikbaar is in onze archieven met behulp van een Windows-pc.

Zoals eerder vermeld heeft de LTE-variant van de Galaxy M13 de update nog niet ontvangen, maar je kunt er zeker van zijn dat we je laten weten zodra daar verandering in komt. U kunt verwachten dat beide varianten dezelfde nieuwe functies krijgen, waaronder verbeterde prestaties en beveiliging, uitgebreide en gecentraliseerde aanpassingsopties voor het vergrendelscherm, een betere selectie van ingebouwde achtergronden en nog veel meer.

Bekijk de onderstaande video’s om te zien wat er nieuw is, en laat ons in het opmerkingengedeelte weten hoe leuk je de update vindt als je deze al op je Galaxy M13 5G hebt geïnstalleerd.

READ  AMD Phoenix RDNA3 iGPU zou net zo snel kunnen zijn als de langzaamste mobiele GPU GeForce RTX 3060
Written By
More from Lesley Curry
De gelekte Oppo-tracker heeft UWB en USB-C opladen
Het lijkt erop dat Oppo het volgende bedrijf zal zijn dat zijn...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *