Dungeon Destiny 2 seizoen 19 plaatst de Guardians tegen de Vex op Mars

Seizoen 19 van Destiny 2’s kerkergame Spire of the Watcher plaatst de Guardians tegen de Vex op Mars en stuurt ze terug naar een van de planeten waarin ze zijn gewelfd. FPS-spel’s Inhoudsrevisie 2020. In de kerker moeten spelers voorkomen dat de Vex toegang krijgt tot technologiesystemen diep in de kluis, die ze willen gebruiken om gegevens onder AI Warmind Rasputin te besturen. De kerker mondt uit in een gevecht tegen Percys, Primal Ruin, een reus van Fex Wyvern.

Mars is de thuisbasis van veel Clovis Bray-faciliteiten, en hier vindt Anna Bray Rasputin voor het eerst en probeert Warmind te rekruteren om te helpen in de strijd voor de mensheid. Lot 2 seizoen 19 downloadenBray’s verhaal concentreert zich op Bray’s pogingen om Rasputin te doen herleven uit haar huidige toestand zoals gevonden in een engram, waardoor hij een niet te stoppen kracht is in de strijd om het licht.

Spelers die kerkers voltooien, kunnen de Pyramid Bow of Exotic Needs verdienen, samen met verschillende andere legendarische wapens en een Exotic Sparrow. De Strange Arc is een willekeurige drop aan het einde van de laatste dungeon-ontmoeting, dus spelers moeten mogelijk meerdere keren door de dungeon spelen om het te verdienen. Hiërarchie van behoeften bouwt power-up op van precisiemoorden om een ​​doelring te creëren, waarop spelers kunnen schieten om hun pijlen in krachtige onderzoeksprojectielen te veranderen.

De kerker heeft ook een nieuwe set bepantsering die verwijst naar Tex Mechanica. De collectie met een westers thema bouwt voort op een basis van kennis die teruggaat tot de oorspronkelijke dagen van het lot. Tex Mechanica, een gieterij die verantwoordelijk is voor wapens zoals Dead Man’s Tale en The Last Word, wordt voor het eerst genoemd in de uitbreiding The Taken King.

READ  Spotify Island van Roblox presenteert een virtuele wereld met hiphopthema

Hoewel Destiny 2 momenteel een buitenpost op Mars heeft, is dit de eerste keer dat een gevechtsgerichte missie of activiteit in het spel sinds zonsondergang op de planeet wordt uitgevoerd met de lancering van de Beyond Light-uitbreiding.

Dungeon wordt vandaag gelanceerd om 12.00 uur EST / 9.00 uur PT / 17.00 uur GMT. Het is beschikbaar voor alle spelers die de uitbreiding The Witch Queen bezitten, maar degenen die de uitbreiding of seizoensinhoud niet bezitten, moeten deze kopen via een Dungeon Key voor $ 20 / £ 17. Deze sleutel geeft toegang tot de Spire of the Watcher en de Duality dungeon Geïntroduceerd in seizoen 17. Guardians moeten de eerste missie van The Witch Queen spelen om toegang te krijgen tot de kerker.

Bekijk onze verslaggeving van voor meer ideeën over wat er in het ruimtespel gaat komen Destiny 2 Lightfall-releasedatum En de volgende Subklasse Destiny 2 Stranddie Bungie in 2023 in de game zal introduceren.

Written By
More from Max Mcgee
Ultieme MMO-games hoeven bij de lancering niet slecht te zijn
Ik stel me voor dat MMO-spelontwerpers veel slaap verliezen over hun laatste...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *