Samurai vampier Guilty Gear Strive zegt dat zwarte levens ertoe doen

Nagoriyuki van Guilty Gear staat met zijn rug naar de kijker, "Geen gerechtigheid geen vrede" plaid op zijn jasje, terwijl Sol Badguy op de achtergrond wacht.

schermafbeelding: Arc System Works / Lingo Starr

Er zijn allerlei soorten videogame-mods, maar ze streven er zelden naar een politiek statement te maken. Misschien is dat waarom ik van hou Dit is precies Guilty Gear Jahed Wijziging Veel: het geeft de stoere vampier Nagoryuki een kostuum dat de Black Lives Matter-beweging promoot. Vrij klein in termen van spelaanpassingen, maar het is niettemin een geweldige verklaring.

Het model in kwestie actualiseert het uiterlijk van de tiende Nagoriyuki met een slanke zwart-gele streep, maar de grootste verandering komt in de toevoeging van de woorden “Black Lives Matter” aan zijn knokkels en riem, evenals de grote decoratieve “No Justice No Peace” op de achterkant van zijn jas. zijn schepper schuldig materiaal speler genoemd lingo ster, schreef op Twitter dat het duurde Met hen Twee dagen om te voltooien.

Ik hou van de manier waarop de kleuren op Nagoriyuki’s kleding lijken, en zelfs het tekstlettertype past bij haar achtervolgingUnieke esthetiek.

Staande Nagoriyuki van Guilty Gear, klaar zwaard, met "Black Lives Matter-beweging" op zijn kleren geschreven.

schermafbeelding: Arc System Works / Lingo Starr

Nagoriyuki is schuldig materiaal Een nieuwkomer die voor het eerst verscheen in achtervolging. Het was een enorme hit in de competitieve vechtgamegemeenschap toen het naast het spel zelf werd onthuld, en het is gemakkelijk te begrijpen waarom. Hij is een vampier gebaseerd op het verhaal Yasuki, een echte Afrikaanse immigrant naar Japan die een samoerai werd tijdens de Sengoku-periode. Oh, en hij heeft een mechanisch gezichtsmasker waardoor hij eruitziet als een demon. Nagoriyuki is geweldig als verdomd, punt uit.

Black Lives Matter Het is de afgelopen acht jaar een strijdkreet geworden als reactie op de voortdurende en wijdverbreide moorden op zwarte mensen door politieagenten in de Verenigde Staten. Terwijl schuldig materiaal Het speelt zich af in een verre futuristische versie van onze wereld en het is niet overdreven om te denken dat Nagoriyuki, een van de weinige zwarte personages in de serie, de actie zal vertegenwoordigen.

Helaas, zoals bij de meeste mods, zijn de bijgewerkte beelden alleen zichtbaar voor de speler die ze gebruikt, maar ik groet Lingo Starr op goed gedaan.

READ  Red Raiders vs. Ole Miss Rebels-Taxact Texas Bowl: live game-updates

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *