Dit is ’s werelds eerste monitor die speciaal is ontworpen voor Xbox: hij is mooi en kostbaar

Dit is voor alles de eerste keer en dit is het dan: ’s werelds eerste serie gamingmonitors ontworpen voor de Xbox-console.

van Philips Momentum is ontworpen voor de Xbox-gamingmonitor Het biedt volgens Philips de beste ervaring voor Xbox-fans. Deze 55-inch Xbox-console-gamingmonitor is voorzien van de nieuwe HDMI 2.1-ondersteuning en maakt de volgende generatie console-gaming mogelijk met 4K-resolutie en 120Hz verversingsfrequenties. Dit moet zorgen voor zeer heldere en soepele spelprestaties.

Lees ook: Welke monitor heeft mijn gaming-pc nodig?

Een nieuwe stap in de gameconsole

Philips Momentum-gamingmonitoren zijn speciaal ontworpen met lage latentie en lage latentie als prioriteit om een ​​soepelere en realistischere spelervaring te bieden. Het vlaggenschip 55″ Philips Momentum (559M1RYV) zal een speciaal ontworpen Bowers & Wilkins-luidspreker bevatten om de ervaring compleet te maken. voor de onwetenden onder ons. Bowers & Wilkins is een Brits luidsprekerbedrijf dat wereldwijd bekend staat om zijn innovatieve ontwerpen en akoestische techniek.

Lees ook: Starfield, Redfall, Forza Horizon 5 en Halo Infinite op Microsoft & Bethesda Show

Ontworpen voor Xbox

De nieuwe Momentum-monitor van Philips voldoet aan alle eisen: HDR-ondersteuning met DisplayHDR 1000, variabele verversingssnelheid voor soepel gamen en lage latentie. Het team werkte samen met Microsoft om de zogenaamde Xbox Game Mode te creëren. Goedkoop is hij trouwens niet: voor 1399 euro is hij vanaf augustus van jou!

“Bij Xbox willen we onze fans altijd de keuze geven hoe, wat en waar ze hun favoriete games spelen. Vandaag kondigen we met trots onze samenwerking met Philips aan om de eerste monitor te leveren die is ontworpen voor Xbox-monitoren, waardoor fans een uniek aanbod krijgen met technologie en functies die de ultieme console-game-ervaring voor de Xbox bieden. Series X | x.” zei Matt Kesselring, directeur van Xbox Partnerships.

READ  Xbox werkt samen met NY Liberty en Brooklyn Nets om Jnr.Ballers . te lanceren

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *