Sand Dunes: Smugglers in Spice Wars stellen je in staat om de sterke punten van je vijanden tegen hen te gebruiken

Tot nu toe weten we alleen over de Atreide- en Harkonen-facties in Zandduinen: Spice Wars, de echte Mario en Bowser van elk potentieel Dune-videogame. Bij De update is op 11 maart op Steam gepubliceerdShiro Games heeft de derde factie in de game onthuld: de smokkelaars.

In de boeken waren de Smugglers een factie tussen het Galactische Absolute en de Freemen of Arrakis. Uiteindelijk sloten ze een alliantie met House Atreides en boden ze een veilige haven aan Atreides’ butler (en een van de adviseurs van de factie in de Spice Wars) Gurney Halleck. In de boeken stierf de leider van de smokkelaars, Asmar Tok, tijdens de staatsgreep van Harkonnen tegen de Atreides.

Adviseurs van smokkelaarsfracties. Krediet: Shiro-spellen

Tuek, een bewerking van Denis Villenueve’s nieuwste bewerking van Dune, ziet een grotere rol in Spice Wars als het hoofd van deze speelbare factie. Hier strijden smokkelaars om de controle over Arrakis zelf, waarbij ze zich richten op het grijpen van de macht en het prestige om erkend te worden als een nobel huis in de galactische Landsraad.

More from Madison Garrett
Windows 11 kan vanaf vandaag worden gedownload
Het is eindelijk zover: Windows 11 is nu beschikbaar om te downloaden...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *