Xbox Live Gold-abonnees waren verrast door de gratis spelbonus

Xbox Live Gold-abonnees werden verrast met een extra gratis game voor de maand maart. Naast de vier games met March’s With Gold-games, kunnen Xbox Live Gold-abonnees op Xbox One, Xbox Series S en Xbox Series X gratis een extra Xbox 360-game downloaden. Als je echter al een tijdje abonnee bent, heb je het misschien al, omdat het in ieder geval vele malen gratis beschikbaar is gesteld via de abonnementsservice. Dit is correct, Haven Royal 3 – Normaal $20 – Opnieuw gratis voor Xbox Live Gold-abonnees.

De hacking business simulatiegame is ontwikkeld door Gaming Minds Studios en uitgegeven door Kalypso Media in 2012. De Xbox 360-versie van de game heeft 54 ​​gemiddelden in de serie ontvangen van Gaming Mind Studios. metarcriticusHet heeft een lagere gebruikersscore van 4,4 op het platform. Metacritic Points maken echter niet zoveel uit of ze gratis zijn of gratis met Xbox Live Gold, wat betekent dat abonnees ze aan hun bibliotheek kunnen toevoegen, maar de toegang tot de game verliezen zodra hun abonnement afloopt.

Hieronder kun je meer lezen over de game en de officiële trailer bekijken:

“Het Caribisch gebied in de turbulente zeventiende eeuw. De grote koninkrijken van Spanje, Engeland, Frankrijk en Nederland vechten om koloniën. En hier ben je dan, een jonge zeekapitein wiens enige doel is om de machtigste man van de nieuwe wereld te worden ”, luidt de officiële beschrijving van het spel met zijn geschiedenis Xbox.com. Om dit doel te bereiken, kun je een van de twee beschikbare campagnes kiezen: word je een avonturier of een handelaar?Voor het eerst in de populaire Port Royale-serie ben je niet alleen in de prachtige en schijnbaar kalme zeeën van de Caribische zee. Ontwikkel een succesvol handelsbedrijf en leid je schepen in fantastische 3D-zeegevechten BELANGRIJKSTE KENMERKEN • Twee verschillende campagnes voor één speler: avonturier en koopman • Zeeslagen, invallen, plunderingen en invasies wachten op de avonturier, terwijl de koopman handels- en economische routes ontwikkelt om verdien glorie, rijkdom en macht • 16 verschillende soorten schepen, zoals krachtige galjoenen of meerdere fregatten Toepassingen • Regeling van de handel met 60 verschillende steden zoals Port-au-Prince of Tortuga • Uitgebreid handelssysteem, waar vraag en aanbod de prijzen voor goederen bepalen en koopwaar dynamisch, zoals in de echte wereld.”

READ  Er is geen tijd om te ontspannen op Xbox One en Series X | S.

Voor meer Xbox-verslaggeving — waaronder niet alleen het laatste officiële nieuws, maar ook de laatste geruchten, lekken en onofficiële speculaties — klik hier of bekijk de relevante en actuele links die direct hieronder worden vermeld:

Written By
More from Vanessa Hale
10 verborgen Xbox Series X-functies die je moet proberen
De Xbox Series X is al twee jaar uit en dankzij het...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *