Sapphire plaagt RGB-LIT Radeon RX 7900 XTX en 7900 XT Nitro Series speciale grafische kaarten

Saffier gaf Eerste officiële teaser Volgende generatie Radeon RX 7900 XTX en RX 7900 XT Nitro-serie speciale grafische kaarten.

Sapphire’s Radeon RX 7900 XTX en 7900 XT Nitro dedicated graphics zijn voorzien van veel RGB en drievoudige koeling

De eerste grafische kaartteaser toont ons de voorkant van de Sapphire Radeon RX 7900 XTX en RX 7900 XT Nitro-serie grafische kaarten. We kunnen bevestigen dat dit de kaart uit de Nitro-serie is op basis van het logo in het midden van de waaier. De ventilatoren hebben een hoekig ontwerp met 9 bladen, wat absoluut nieuw is voor kaarten uit de Nitro-serie. De voorkant heeft ook een zilverkleurige metallic afwerking en de zijkanten lijken een groot RGB-paneel te hebben omdat beide zijden roze verlicht zijn.

De teaser geeft ons niet al te veel details, maar we zijn er zeker van dat de volgende generatie Nitro-serie van Sapphire een beest zal zijn qua ontwerp. De huidige Nitro + PURE grafische kaart heeft een groot ontwerp met drie sleuven en drie ventilatoren waarvoor drie 8-pins headers nodig zijn. De Radeon RX 7900 XTX en 7900 XT Nitro-serie zullen waarschijnlijk deze ontwerpkeuze behouden, terwijl ze aanzienlijk betere koeling en grafische prestaties bieden dan de RDNA generatie 2 grafische kaarten.

AMD Radeon RX 7900 Series grafische kaarten zijn naar verwachting verkrijgbaar vanaf AMD. com Vanaf 13 december 2022, en van toonaangevende bestuurspartners, waaronder ASRock, ASUS, Biostar, Gigabyte, MSI, PowerColor, Sapphire, Vastarmor, XFX en Yeston vanaf half december. De AMD Radeon RX 7900 XTX heeft een SEP van $ 999, terwijl de AMD Radeon RX 7900 XT een SEP van $ 899 heeft.

via amd

Gisteren hebben we gemeld dat AMD van plan was om de Radeon RX 7900 XTX en RX 7900 XT grafische kaarten in referentiesmaken te lanceren. AIB-kaarten zijn echter voorbereid Volgens de laatste geruchtenWe zullen het pas een tot twee weken na de lancering in de winkelrekken zien. Sapphire is de derde AIB-partner van AMD die zijn aangepaste ontwerpen onthult met de andere twee aan boord krachtkleur & ASUS. Geen van beide bedrijven heeft hun opstelling volledig bekendgemaakt, maar ze hebben ons slechts een korte blik gegeven op het ontwerp van hun RDNA 3-aangedreven oplossingen van de volgende generatie.

READ  Het Zomboid pc-gameproject vordert na tien jaar nog steeds

wij ook genoemd Dat AMD misschien een beter lanceringsaanbod heeft dan NVIDIA’s RTX 40-serie, maar het lijkt erop dat het rode team echt wil dat gebruikers eerst hun referentieontwerpen proeven. Het wordt absoluut een hete december met zowel NVIDIA als AMD die strijden in de high-end GPU-ruimte.

In welke grote grafische kaarten bent u het meest geïnteresseerd?

Written By
More from Lesley Curry
PowerColor plaagt de Radeon RX 7900 HellHound-serie
Andere Radeon RX 7900 van PowerColor PowerColor Japan plaagt de komende Radeon...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *