Savannah Bananas zoekt iemand om het spel ‘One City World Tour’ in Mobile te coachen

“We waren op zoek naar een combinatie van Vince Lombardi & Vince McMahon”

MOBILE, Ala. (Persbericht) – Eén gelukkige persoon krijgt de kans om te coachen voor de Savannah Bananas wanneer de One City World Tour op 26 maart naar Mobile komt. De fan zal met het team op het veld staan ​​en betrokken zijn bij de Bananas coaching beslissingen.

Fans kunnen nominaties indienen voor wie volgens hen de gastcoach van de Bananas in het Hank Aaron Stadium zou moeten zijn. De bananen moedigen iedereen aan om hun naam – of de naam van iemand anders – in overweging te nemen. Fans die zichzelf nomineren, hebben de mogelijkheid om te pronken met hun persoonlijkheid door naast hun naam en achtergrond een video te maken en in te zenden voor de Bananas. De deadline voor nominaties om te coachen voor de Savannah Bananas in Mobile is 15 december op thesavannahbananas.com/onecityworldtour.

The Bananas zijn door de jaren heen geleid door een verscheidenheid aan coaches met verschillende achtergronden en met unieke vaardigheden. De oorspronkelijke coach van de Bananas, Sean West, won het kampioenschap in 2016 en hielp bij het ontwikkelen van enkele van de hoogste trekkingskeuzes in de geschiedenis van Bananas. De huidige coach, Tyler Gillum, draagt ​​cowboylaarzen tijdens wedstrijden en staat bekend om zijn agressieve speelstijl en hoog scorende overtreding.

Naast die geesten hebben de Bananas de enige oma-assistent-coach van het honkbal, een 8-jarige kracht- en conditioneringscoach, een teamluchador als de intimidatiecoach en de wereldberoemde dansende eerste honkcoach.

READ  Android 11 wordt nu uitgerold naar Galaxy Note 20, Note 20 Ultra

“We hebben een coach van Mobile nodig met flair, oog voor het spel en algeheel showmanschap. We zijn niet op zoek naar de traditionele coach. We willen iemand die de fans van Mobile willen komen bekijken in het stadion. Er zijn geen regels voor wie deze persoon zou kunnen zijn ”, zegt Jesse Cole, Bananas Team Owner.

“We hebben een echte motivator nodig – een kruising tussen Vince Lombardi en Vince McMahon,” vervolgde hij.
Ga naar om de Savannah Bananas One City World Tour op 26 maart in het Hank Aaron Stadium te zien
www.thesavannahbananas.com/onecityworldtour en word lid van de Ticket Priority List of om informatie te krijgen over groepsuitjes of suite-arrangementen. In afwachting van de verkoop van tickets in januari hebben zich al meer dan 1.000 fans op de lijst aangesloten.

Written By
More from Eda Greene

De nieuwe echt draadloze oordopjes van Razer hebben ruisonderdrukking en lage latentie voor mobiele games

Razer bracht zijn eerste set echte draadloze oordopjes uit in 2019, met...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *