Scarlet Nexus biedt comfortabele personages, outfits, Sakura en meer in gloednieuwe screenshots

Nieuws

Scarlet Nexus heeft nu misschien een releasedatum, maar zijn manager Kenji Anabuki blijft meer Bandai Namco’s aanstaande JRPG presenteren.

Scarlet Nexus heeft nu misschien een releasedatum, maar zijn manager Kenji Anabuki vertraagt ​​zijn zoektocht niet om te pronken met meer Bandai Namco’s aanstaande JRPG.

Hij deelde weer een grote batch interessante screenshots op zijn Twitter-account en zorgde, zoals altijd, voor een Engelse vertaling van zijn aantekeningen.

We zullen nog een vijand zien, meer scènes waarin onze personages ontspannen, en zelfs een blik op de kostuums.

Je kunt alles hieronder bekijken.

Als je meer wilt zien Scarlet Nexus, Je kunt controleren Vorige promotievideo, De Nieuwste ontwikkelaarsdagboekEn De originele trailer, een Galerij clips, En Bekijk eerdere spelen Geïntroduceerd door Anabuki-san zelf en producer Kita Izuka, Meer schermafbeeldingen, En De nieuwste game

Natuurlijk zou je dat moeten doen Lees ook mijn preview van een paar maanden geleden

De game komt via Steam voor PS5, Xbox Series X, PS4, Xbox One en pc Op 25 juni, totdat een tv-anime-film wordt aangepast door de populaire Sunrise-studio

Als je niet bekend bent met het spel, dan is dit hoe Bandai Namco het officieel beschrijft.

“In de verre toekomst is er een neurohormoon ontdekt in het menselijk brein, waardoor mensen extra zintuiglijke krachten krijgen en de wereld zoals we die kennen verandert.

Terwijl de mensheid dit nieuwe tijdperk ingaat, beginnen de verwarde mutanten die bekend staan ​​als anderen uit de hemel neerdalen met honger in de menselijke geest. Ondoordringbaar voor conventionele wapens, degenen met scherpe, ongevoelige vermogens, bekend als bemiddelaars, zijn onze enige kans om aanvallen van bovenaf te bestrijden en de mensheid te behouden.

Sinds die noodlottige dag zijn paranormaal begaafden ontdekt op zoek naar hun talenten en gerekruteerd voor een andere onderdrukkingsmacht, de laatste verdedigingslinie van de mensheid.

Spelers duiken in een complex verhaal van banden, moed en heldendom gesmeed door de geesten achter het populaire TALES OF VESPERIA-spel. Met behulp van psychomotorische krachten wordt de wereld een belangrijke bondgenoot. Til, smash en gooi brokken uit de omgeving om aanvallende combo’s te bouwen en vijanden te vernietigen. “

READ  Piloten van Air India zeggen dat loonsverlagingen wanhopig kunnen worden, extreme handelingen te midden van een pandemie van het coronavirus
Written By
More from Aubrey Mason

Eerste foto van de babyjongen van Hardik Pandya en Natasa Stankovic gaat viraal

Hardik Pandya en vriendin Natasa Stankovic werden donderdag (30 juli) gezegend met...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *