Scarlet Nexus voor PS5 en Xbox Series X | S, pc, PS4 en Xbox One krijgen nieuwe OSF-gerichte trailers

Nieuws

Bandai Namco heeft vandaag een nieuwe trailer uitgebracht voor de volgende generatie JRPG Scarlet Nexus, gericht op OSF en zijn leden.

Bandai Namco heeft vandaag een nieuwe trailer uitgebracht voor de volgende generatie JRPG Scarlet Nexus.

De trailer richt zich op de onderdrukkende kracht van anderen (bekend als OSF), waarbij regisseur Kenji Anabuki, producent Keita Izuka en artistiek directeur Kota Ochiai meer informatie geven over hoe de organisatie werkt.

We kijken ook naar de gameplay van de strijd en naar de personages die we ontmoeten en in contact komen met onze vrienden binnen OSF.

U kunt hieronder een kijkje nemen.

Als je niet bekend bent met het spel, kun je Bandai Namco als volgt omschrijven Scarlet Nexus

“In de verre toekomst is een neurohormoon ontdekt in het menselijk brein, waardoor mensen extra zintuiglijke krachten krijgen en de wereld zoals we die kennen verandert.

Terwijl de mensheid dit nieuwe tijdperk ingaat, beginnen de verwarde mutanten die bekend staan ​​als anderen uit de hemel neerdalen met honger in de menselijke geest. Ondoordringbaar voor conventionele wapens, degenen met acute niet-zintuiglijke vermogens, bekend als bemiddelaars, zijn onze enige kans om aanvallen van bovenaf te bestrijden en de mensheid te behouden.

Sinds die noodlottige dag zijn paranormaal begaafden voor hun talenten blootgesteld en gerekruteerd voor een andere onderdrukkende kracht, de laatste verdedigingslinie van de mensheid.

Spelers duiken in een complex verhaal van banden, moed en heldendom gesmeed door het brein achter het populaire TALES OF VESPERIA-spel. Met behulp van psychomotorische krachten wordt de wereld een belangrijke bondgenoot. Til, smash en gooi brokken uit de omgeving om aanvallende combo’s te bouwen en vijanden te vernietigen. “

Als je meer wilt zien Scarlet NexusJe kunt de nieuwste promotievideo, de originele trailer, een galerij met screenshots, nog een gameplay-presentatie van regisseur Kenji Anabuki en producer Keita Izuka en meer screenshots bekijken.

Lees natuurlijk ook mijn preview van een paar maanden geleden.

De game komt via Steam voor PS5, Xbox Series X, PS4, Xbox One en pc.

READ  Rapport: PS5-verkoop verdubbelt verkoop Xbox Series X | S.
Written By
More from Vanessa Hale

De officiële afbeelding van seizoen 6 van Fortnite is per ongeluk gelekt op Xbox

De onofficiële lekken zijn leuk, maar er is niets zo spannends als...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *