Crusader Kings 3 speedrunner verandert de wereld in slechts 44 jaar in één cultuur

Hoe lang denk je dat het zal duren om de hele wereldkaart van de Drie Koningen van de Kruisvaarders om te vormen tot één enkele cultuur? Niet zo veel als je zou verwachten, zo blijkt, want de bekende CK3 speedrunner weet in een fractie van de tijd van het strategiespel een zogenaamde “enkele cultuur” te managen.

De meeste van de grote projecten in grote strategiespellen zijn bedoeld om de meeste beschikbare tijd te vullen om ze te vervullen. In het geval van Crusader Kings III, ervan uitgaande dat je bent begonnen op startdatum 867, kan dat betekenen dat je 586 jaar hebt om mee te spelen. Reddit-gebruiker Doctorsandwich8 vond dat ze het niet zo lang nodig hadden en waren erin geslaagd om elke boycot in het spel in slechts 44 jaar in-game om te zetten in een “Outremer” -cultuur. 44

Dit is een prestatie die meer dan 100 uur aan planning heeft gekost, en je kunt hun methodologie volledig schrijven Meer dan r / crusaderkings subreddit​ Dit is de vierde van zulke snelle sprint die ze doen, na “Verover het rijk van een heerser(Wat 23 jaar duurde),Eén religie(Dat duurde 29 jaar), en eindelijk een spel waarin ze het Mughal-rijk konden verwerven Om primitieve regels van opvolging te gebruikenDit is eerlijk gezegd gewoon onzin. Geweldige onzin.

Hier is het onderwerp over de snelheid van de culturele race, samen met een foto van bewijs voor het geval je verdenking blijft bestaan ​​in de vaagheid van je hart:

READ  Yakuza: Like A Dragon verschijnt op 13 november voor pc

Het is een erg moeilijke prestatie die nog niemand heeft gedaan, dus besloot ik snel te rennen. Een hele cultuur! Van Crusader Kings

De details van de DoctorSandwich 8-website zijn indrukwekkend, net als de prestatie zelf. In tegenstelling tot andere dominerende landen die religie gebruiken of de kaart veroveren, is er geen snelle manier om de cultuur van de provincie in het spel te veranderen. We zullen niet de volledige details dupliceren van hoe dit te bereiken, maar het omvat wel het herhalen van zowel de wereldwijde verovering als de snelle schuldenrace hierboven, en veel heel subtiel titelbeheer.

Een paar opmerkingen voor de context: dit is geen officiële prestatie die je kunt vinden in de Prestatielijst op Steam of waar dan ook officieel, het is eerder een uitdaging voor jezelf. De Cultuur in het buitenland Op zichzelf is het niets belangrijks, maar er zijn verschillende krachtige gebeurtenissen aan verbonden die dit type run in de eerste plaats zo haalbaar maken.

Koop nu: Verover de Crusader Kings III Als je dat nog niet hebt gedaan

Doctorsandwich8 beweert de eerste te zijn die dit doet, en zeker op het moment van schrijven is niemand naar voren gekomen om iets anders te zeggen. Dit is zeker een manier om de tijd te doden terwijl we wachten op meer nieuws over de 1.3-correctie en de eerste uitbreiding. Ik vraag me af wat ze hierna zullen proberen.

Written By
More from Max Mcgee

New York schort bijna 100 drankvergunningen op wegens schendingen van COVID-19

ALBANY – Volgens de nieuwe staatsgegevens die dinsdag zijn vrijgegeven, zijn de...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *