Schiet, plunder en wees een marinier op aarde op Xbox One en Series X | S.

Ben je klaar om te betalen? zombies Buitenaards uitschot, schietend en plunderend op weg om de beroemdste marinier ter wereld te worden?

Gemaakt door HugePixel / Diedemor Studio en uitgebracht op Xbox One en Xbox Series X | Nu, door het ChiliDog Interactive-team, lijken Earth Marines een eenvoudig uitgangspunt te hebben: schiet op alles wat beweegt, stel vragen… Nou, stel eigenlijk geen vragen.

Voor £ 4,19 zul je bij de mariniers op de grond rennen en schieten voor je leven, terwijl je je aansluit bij een team van speciale troepen dat erop uit is om de aarde te redden. Zie je, de wereld wordt bedreigd – wanneer niet!? – Het wordt dus aan jou en je schietvaardigheid overgelaten om te hulp te schieten, de hordes voor je te vernietigen en het land te zuiveren van elke bron van het dodelijke virus dat ze met zich meebrachten.

Eén blik op de schermen zal je laten zien wat dit eenvoudig is, maar soms kunnen die spellen levensreddend zijn, vooral als je op zoek bent naar een leuk beetje tijdverspilling weg van de drievoudige leeftijden van deze wereld. Je moet niet verwachten dat je verrast zult worden door wat Earth’s Marines te bieden heeft, maar als je een fan bent van ouderwetse landschappen, goedkope games of ouderwetse shooters, is het waarschijnlijk de moeite van het bekijken waard.

Als je denkt dat je het in je hebt om marinier op aarde te worden, of als je het op zijn minst wilt proberen, ga dan naar Xbox-winkel Kies nu het spel en speel het op Xbox One of Xbox Series X | S. Houd er rekening mee dat de uitdaging zeker reëel zal zijn.

READ  Waar haal je het meeste van je Xbox-nieuws?

Als je meer wilt weten, houd ons dan in de gaten voor onze volledige recensie.

Spelbeschrijving:

Earth Marines is een nieuwe game van HugePixel en Diedemor Studio. Het is een schietspel boordevol actie vol zombies en brute vuurgevechten. De speciale taskforce van de aarde moet de dreiging van zombies elimineren – daarom zijn ze overvol, maar in kleine aantallen. Je belangrijkste doel is om hordes zombies te doden, geïnfecteerde gebieden te elimineren en bronnen van dodelijke virussen te vernietigen die de doden kunnen doen herrijzen. Deze titel laat geweldige gameplay zien voor fans van old school schietspellen met retro graphics en vloeiend vuurwerk. Je zult het heerlijk vinden om je een weg te banen door tientallen verschillende vijanden als een meedogenloze en onvergeeflijke moordenaar. Een Earth Marine worden betekent veel moeite doen om op te treden als een echte zombiemoordenaar. Durf jij de uitdaging aan?

Written By
More from Vanessa Hale

Crash Bandicoot 4 Releasedata: PS5-, Switch- en Xbox Series X-releases aangekondigd.

Crash Bandicoot 4: de tijd is gekomen Uitgever Activision heeft dinsdag aangekondigd...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *