Leuke Bullpen-spellen*: Phillies 17, Cubs 8

Het is een lange, bochtige weg om een ​​team – om nog maar te zwijgen van een team met een vermeende interesse in het maken van play-offs – om te profiteren van een startrotatie van vier man. Het organisatorische falen dat ons tot dit punt heeft gebracht, zal elders uitgebreid worden besproken, dus laten we ons alleen concentreren op het feit dat met slechts vier spelers elke vijfde wedstrijd zal worden behandeld door een lei-commissie, en om PhyllisDie vijfde wedstrijd kwam donderdagavond.

Zonder startkan moest Velez zeven pijnstillers gebruiken. Sommigen van hen zijn goed opgezet. Sommige zijn slecht geplaatst. Een van hen was erg zwak. In totaal kregen ze acht runs tegen, wat over het algemeen niet gebeurt bij overwinningen. Maar dankzij Bryce Harper en de rest van de Phillies-aanval waren de Phillies in staat om de mislukkingen van de Bullpen te overwinnen en snelden ze naar een 17-8 overwinning op de Chicago Cubs.

Dit leek niet al te vroeg op een “overwinning”. Cam Pedrosyan en Matt Moore kwamen ongeschonden door de eerste twee rondes, maar Moore vragen om terug te keren voor een tweede rol was te veel gevraagd. Na twee carrières werd JD Hammer in het spel gebracht.

Het was donderdagavond absoluut “hamertijd”, en daarmee bedoel ik dat de Cubs-hitters zijn worpen over het hele veld hamerden. (Of in ieder geval degenen die geen vier wijd of een worp hebben geslagen.) Phillies hebben de laatste tijd veel sub-hitters gemaakt bij homerun-kampioenen, en voor de tweede keer in de serie is het de beurt aan Matt Duffy.

Tegen de tijd dat de derde helft eindigde, stond Velez met 7-0 achter en de meeste fans besloten om waarschijnlijk te zien hoe de Giants-voetbalwedstrijd eruitzag. Maar als er één ding is dat we in de serie hebben geleerd, is het dat de Phillies nooit uit het spel zijn (op voorwaarde dat ze het opnemen tegen een slecht team dat de meeste van hun goede spelers heeft vervangen in deals met deadlines).

In de 2e4 maakte Velez het heiligbeen schoon. Tot niemands verrassing was Bryce Harper een van de hoofdpersonen in de comeback. Harper leidde de inning met een zwakte, en toen zijn stand weer omhoog kwam in de inning, kreeg hij vier wijd. Maar voor een keer was hij niet de enige die competentie toonde. Velez sloeg vijf honkslagen in de inning en stuurde twaalf man naar de plaat om zeven punten te scoren.

Harper en Phillies waren net begonnen. Zijn RBI-double op de zesde plaats bezorgde het team de leiding en duwde Didi Gregorios er nog twee met nog een.

Dacht je dat Bryce voorbij was? Nee. Het gaf MVP-kiezers iets anders om over na te denken in de 7e:

Leuke kleine reis 3-4, twee wandelingen, vier nachten RBI voor Harper, wat hem waarschijnlijk nog een of twee stemmen zal opleveren.

Tegen de tijd dat de Phillies klaar waren, hadden ze 17 schoten gescoord, waardoor hij een voorsprong van negen slagen had die hij ze niet eens kon raken.

De Phillies gaan nu naar New York voor de weekendserie en ze hebben drie echte startende werpers klaarstaan ​​om de show te beginnen. Dit is geen garantie voor succes, maar het betekent ook dat ze waarschijnlijk niet hoeven te vertrouwen op aanbiedingen van 17 keer hun aanval om de wedstrijd te winnen. Dat gezegd hebbende, ik denk niet dat iemand te veel zou klagen als ze het opnieuw zouden doen.

READ  De geannuleerde Fallout Van Buren wordt opnieuw gestyled als een New Vegas-model
More from Madison Garrett

PSSSB Vet Inspector 2021 Admission Card vrijgegeven; Check de downloadlink

Punjab Service Selection Board (PSSSB) heeft de toelatingskaart vrijgegeven voor het Veterinary...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *