Schieten op school FPS-spelmakers geven gebrek aan tact toe na woede

Een semester Ready or Not.

schermafbeelding: ongeldig interactief

Eind december, Void Interactive, makers van het aankomende tactiekspel klaar of nietEn Ze verloor plotseling haar uitgeverspartner. Hoewel het destijds niet direct werd bevestigd, suggereerde online speculatie sterk dat de verandering in het first-person shooter-spel te wijten was aan een recente officiële uitwisseling met fans, waarbij een werknemer frustrerend beweerde dat de wereld “het spel beter denkt”. eerder aangekondigd schietniveau op school. En nu, een paar dagen na het tumult dat rond dat verhaal losbarstte, heeft de studio een meer genuanceerd statement uitgebracht over de algemene benadering en filosofie achter de game.

uit in vroege toegang, Op de hoog gewaardeerde Steam-game klaar of niet Het plaatst je in de schoenen van een elite SWAT-team dat wordt gestuurd om risicovolle situaties onschadelijk te maken, zoals wanneer iemand wordt gegijzeld. Vermoedelijk valt het niveau waarop de schoolschutter het klaslokaal terroriseert binnen het bereik van de game. Mechanisch en zelfs conceptueel is het een redelijk goed idee in videogames, waar militaire tactiekgames een genre op zich zijn. Games kunnen je aan beide kanten van dit soort worstelingen helpen. Videogames geven echter meestal situaties weer waarbij volwassenen zijn betrokken in plaats van kinderen. Je zou bijvoorbeeld een videogame kunnen spelen waarin je wordt belast met een bankoverval – die je dan zal vragen om een ​​nauwkeurig plan uit te voeren waarbij je gegijzeld wordt.

Het probleem is waarschijnlijk niet het onderwerp op zich, het is zorgwekkend dat deze specifieke studio in staat zal zijn om zo’n moeilijk onderwerp aan te pakken met de behendigheid die het vereist, gezien hoe wispelturig sommige van de ontwikkelaars die aan het spel werken de laatste tijd zijn geweest. media voor klaar of niet Sommigen wekten ook geen vertrouwen. Een trailer voor de game laat al deze elementen zien: mannen die dapper bidden om kinderen te redden, flitsen van klasbureaus en een kapot neonbord met de tekst ANAL.

Sommige mensen zijn er dus niet helemaal zeker van dat Void Interactive het voorgestelde onderwerp grondig genoeg zal behandelen, wat kan verklaren waarom de ontwikkelaars Een lange verklaring afleggen op kerstavond.

De release van cliff-notes is dat het team erkent dat het idee van een schoolschietniveau sterke reacties zal uitlokken, maar ze doen hun best om het goed te doen met het onderwerp.

“Void Interactive zet zich duidelijk in voor het leveren van hoogwaardige, impactvolle inhoud waar andere reguliere ontwikkelaars voor terugdeinzen vanwege culturele normen en conventies”, luidt de memo.

Hij gaat verder met te zeggen dat hoewel ze feedback waarderen, het publiek geen invloed zal hebben op wat ze doen. De studio zal echter “het werk van toegewijde wetshandhavers over de hele wereld eren en is op geen enkele manier van plan laffe criminele daden te verheerlijken.”

Het gaat verder:

We zijn toegewijd aan het verbeteren van het niveau van authenticiteit en realisme in onze videogame, klaar of nietDat brengt een moeilijk onderwerp met zich mee. We begrijpen dat dit een zekere verantwoordelijkheid vereist – voor onze fans en onze gemeenschap, ja, maar ook voor degenen die zijn getroffen door de traumatische gebeurtenissen waar wetshandhavers vaak op reageren. Wees gerust, ons doel is om alles aan te kunnen klaar of nietInhoud op een niveau van gewicht en respect dat het garandeert. We hebben onlangs enkele teamleden moeten herinneren aan de zorgvuldigheid die nodig is om dit materiaal nu en op een permanente basis te bespreken.

De notitie gaat verder met te zeggen dat school een belangrijk aspect is van veel van ons dagelijks leven, en daarom wil de game-ontwikkelaar degenen proberen en eren “die zijn getroffen door deze tragedies in de echte wereld door middel van een afbeelding die niet onderschat het belang van hun ervaringen.”

Volgens de officiële Steam-pagina van de game heeft Void Interactive de politie wereldwijd geraadpleegd om de game te maken. In bepaalde De grootste schooldistricten in de Verenigde StatenSinds de Black Lives Matter-protesten begonnen, is er een intense poging gedaan om de politie-aanwezigheid in sommige scholen af ​​te sluiten. in een Eén onderzoek omvatte 25 schietpartijen op scholen, werden dergelijke crises niet opgelost door een officier, maar door de Generale Staf die de aanvaller ontwapende – of door schutters die op eigen houtje besloten te stoppen.

READ  Apex Legends-ontwikkelaar biedt een update over scoreborden
Written By
More from Lesley Curry
Apple verduidelijkt energiebesparende modi van AirPods Max wanneer deze niet in gebruik zijn
Toen Apple onthulde AirPods Max Vorige week onthulde het dat ze niet...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *