Sea of ​​​​Thieves heeft een paasei van een apeneiland

Kapitein Jack Sparrow zoals hij verschijnt in Sea of ​​​​Thieves

foto: zee van dieven

De bottom line van Sea of ​​​​Thieves: Het leven van een piraat Het was een cross-over tussen het spel Pirate Rare en Disney piraten van de Caraïben een reeks. Maar verborgen aan het einde van de uitbreiding is een geheim dat niets te maken heeft met Captain Jack Sparrow, of eigenlijk zee van dieven Om die reden.

Ik ben hier raar over omdat ik zou zeggen dat het een behoorlijk grote spoiler is, dus als je het spel hebt gespeeld en het niet van tevoren wilt weten, ga dan weg.

Als je echter gewoon wilt zien wat het is – en het is heel goed gedaan – kijk dan hieronder.

Illustratie voor een artikel getiteld Sea of ​​​​Thieves: A Pirate's Life Has a Fun Easter Egg

Nog steeds hier? Nou, als je klaar bent piraten levenU kunt het scheepswrak verkennen.

En als je dat schip nadert, begin je een bekende toon te horen…

Muziek! Kleine stukjes wetenschap! de kaart! De Muziek! Het is allemaal best wel cool, en achteraf gezien is het niet zo’n opgave…zee van dieven is een piratenspel, en apeneiland Absoluut het grootste en meest impactvolle piratenspel aller tijden – het was bedoeld als een spel piraten van de Caraïben Wederzijds.

Ik denk dat het hebben van Disney Lucasfilm betekent dat als je één piratenbezit hebt om in een crossover-evenement te plaatsen, je er ook nog een kunt sluipen.

Als je de video nu niet kunt bekijken, heeft deze te maken met de plot van de serie. Het wrak is Kapitein Kate Capsis, een personage uit… Apeneiland 2 Wie is de eigenaar van een boot met glazen bodem, en de speler laat hem in de val lopen en zet hem gevangen. Dit wrak geeft aan dat ze… er niet aardig voor is geweest, ze heeft een nieuwe boot die Guybrush probeert op te sporen en wraak op haar wil nemen, een geheel ongepland avontuur waarin ze belandt in zee van dieven.

READ  Final Fantasy 7 remake stemacteur cosplays als Aerith
More from Madison Garrett

“Alle niet-bezorgde post van Kattendijke zal nooit worden bezorgd”

Revoke data = “​ Er zijn dorpsgenoten die vanaf 5 februari weer...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *