Sea of ​​Thieves viert seizoen 2 door de hemel in Sydney te verlichten – Microsoft Australia News Centre

Xbox ANZ Seizoen 2 begon met het aansteken van branden in de haven van Sydney met de vertoning van Sea of ​​Thieves-drones

Op 21 april kondigde Xbox ANZ een droneshow aan om de lancering van het tweede seizoen van Sea of ​​Thieves te vieren. Sinds de lancering van Sea of ​​Thieves in 2018 zijn meer dan 20 miljoen piraten wereldwijd begonnen met het tekenen van hun eigen avonturenverhalen op volle zee.

Nieuwsgierige fans werden aangemoedigd om een ​​kaart op sociale media samen te stellen en de geheime locatie van dit piratenthema te onthullen. Een verbluffende weergave van Sea of ​​Thieves-drones verlichtte de nacht en creëerde enkele van de beste iconen van de game boven Botanical Gardens, Sydney.

Live vindt plaats op 21 april om 22.30 uur * EST via Facebook, Twitter, YouTube en Twitch op Xbox ANZ voor fans om de actie te zien! Kijkers kunnen ook delen op hun sociale mediasites met de hashtag #BeMorePirate. Fans kunnen hun buit ontdekken met 50 antieke munten en 50 toegangscodes voor buit die ze tijdens de uitzending kunnen pakken en kans maken op een exclusieve Sea of ​​Thieves-schatkist met piratenwaar, waaronder een aangepaste console in beperkte oplage.

We zijn verheugd om de start van seizoen 2 van Sea of ​​Thieves te vieren en bedanken onze Australische fans voor al hun steun in de afgelopen drie jaar. 2021 lijkt het grootste jaar tot nu toe te worden en we kunnen niet wachten om nog meer avonturen op volle zee naar Australië te brengen. Ik wil de fans bedanken die hebben deelgenomen aan de droneshow omdat ze getuige waren van de overname van de haven, een aanleiding voor de legende van de piraten. – Tanya Chi, Xbox Lead voor ANZ

Seizoen 2 is de nieuwste contentupdate en is nu beschikbaar voor abonnees van Xbox Game Pass en Xbox Game Pass Ultimate die de favoriete titel van fans kunnen spelen als onderdeel van hun maandelijks abonnement. Xbox Game Pass bevat Ultimate Xbox Live Gold en onbeperkte toegang tot meer dan 100 hoogwaardige consoles en pc-games. Nieuwe leden kunnen zich aanmelden voor slechts $ 1 voor de eerste maand, daarna $ 15,95 per maand.

READ  PCGamesN heeft de Overwolf-app - hier is wat het doet en hoe je het kunt krijgen

Als je nog niet hebt gespeeld, rebelleer dan niet! Sea of ​​Thieves is ook verkrijgbaar in de Microsoft Store, Steam en andere retailers in Australië (adviesprijs € 49,45).

Bezoek voor meer informatie www.seaofthieves.com

Xbox ANZ viert het tweede seizoen van Sea of ​​Thieves! https://t.co/JGguk6V1da

Meer foto’s


Opmerkingen voor redacteuren:Neem voor meer informatie contact op met het Xbox ANZ PR-team op; [email protected]

Over Microsoft

Microsoft (Nasdaq “MSFT” Microsoft) maakt de digitale transformatie mogelijk van het tijdperk van de slimme cloud en de slimme rand. Haar missie is om elke persoon en elke organisatie op de planeet in staat te stellen meer te bereiken.

Rond een zee van dieven

Van de populaire ontwikkelaar Rare komt een avonturenspel in een gedeelde wereld dat de ultieme piratenervaring biedt. Gelegen in een rijke wereld van exotische eilanden, verborgen schatten, natuurlijke en bovennatuurlijke gevaren, heeft Sea of ​​Thieves alles wat je nodig hebt om een ​​piratenleven te leiden dat anders is dan al het andere

Written By
More from Max Mcgee

G-Mode brengt dit voorjaar archiefgames uit op pc

G-Mode Corp heeft aangekondigd dat het een G-Mode-archieven Titels voor pc’s via...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *