Sea Shacks hebben TikTok gedeeltelijk overgenomen vanwege de Sea of ​​Thieves

Ik ben meer dan 30 jaar oud, dus ik voel mijn botten tot stof afbrokkelen elke keer als ik de nieuwste TikTok-trends probeer te begrijpen. Maar de nieuwste meme op Tok (zo noemen kinderen het toch?) Is speciaal gemaakt voor rare oude bonen zoals ik: de zangers Steeds meer harmonie Van een eeuwenoude zeehutten genaamd The Wellerman. Het blijkt dat we Rare’s manier van piratenspellen, Sea of ​​Thieves, kunnen bedanken voor het beklimmen van tockhutten.

De versie van The Wellerman die furore maakte op TikTok was gebaseerd op het nummer zoals uitgevoerd door een Britse folkband genaamd The Longest Johns. De groep begon in 2019 met het spelen van Sea of ​​Thieves voor een YouTube-serie en zangcabines voor andere spelers via voicechat. De eerste videoclip verscheen op The Wellerman en maakte als het ware furore in de Sea of ​​Thieves-gemeenschap.

“We zongen het vroeger tijdens concerten en het stond in onze albums en onze spullen”, zei Jonathan. Dagelijkse punt. “Maar het verschilde niet veel van de andere. Deze video werd erg populair in de Sea of ​​Thieves-kringen en begon viraal te worden. Toen, in een aantal verschillende golven, hadden deze video en dat nummer een aantal verschillende virale pieken.”

Toen: “Ik begon de video te delen op Tumblr, daarna iFunny, en daarna een beetje te spelen op Reddit. Daarna brachten we al onze nummers uit voor gebruik op TikTok … Tot nu toe is dit nummer behoorlijk gek geworden en van de mainstream verdwenen.”

De band streamt nog regelmatig Zenuwtrekking, Met inbegrip van een groot deel van de inhoud van Sea of ​​Thieves.

READ  Monster Hunter: World wordt op Steam gebombardeerd vanwege een racistische grap in de film

Written By
More from Max Mcgee

UP Journalist Vikram Joshi in het hoofd geschoten voor zijn dochters in de buurt van Delhi Ghaziabad sterft

De aanval op journalist Vikram Joshi werd opgepakt met cameratoezicht. Ghaziabad: Een...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *