Eigenaren van Google Pixel 4A 5G melden problemen met hun touchscreens

Google zegt dat het op de hoogte is van een probleem met Pixel 4A 5G-touchscreens en werkt eraan dit op te lossen. Sommige apparaten reageren niet consistent op klikken onder aan het scherm, wat vooral van invloed is op mensen die ervoor hebben gekozen om met drie knoppen te navigeren in plaats van met vegen. Android politie Gevlekte klachten Van de 4A 5G-bezitters die het probleem ondervinden, lijkt het te zijn ontstaan ​​nadat de beveiligingspatch van december was uitgebracht.

Google’s reactie is beleefd Plaats in Pixel Support Forum. Het bedrijf zegt dat het het probleem zal aanpakken “in een aanstaande software-update”, maar het ziet ernaar uit dat dat sindsdien nog minstens twee weken zal duren. Android politie De beveiligingspatchrapporten van januari werden niet aangepakt. In de tussentijd adviseert Google gebruikers om het probleem te omzeilen met enkele specifieke instructies voor het klikken op de navigatieknoppen:

1. Wanneer u op de pictogrammen aan de rand van het scherm klikt, klikt u op het midden van de knop of op de zijkant van de knop / pictogram die het verst van de rand van het scherm verwijderd is.
2. Gebruik bij het klikken op pictogrammen, inclusief de navigatieknoppen onder aan het scherm, het topje van uw vinger of duim. Dit zal de aanraakherkenning helpen verbeteren.

Het is niet gemakkelijk om bewust de manier te veranderen waarop je iets doet, zoals op een knop op het scherm van je telefoon klikken, dus we hopen dat alleen Pixel 4A 5G-gebruikers deze gênante oplossingen voor een langere tijd zullen moeten proberen.

READ  Prosser: goedkopere Apple Watch met serie 4-ontwerp volgende week

De Google januari-patch Een groot aantal andere Pixel 4A 5G-bugs afgehandeld En eigenaardigheden met de beveiligingsupdate. Dus hoewel het probleem met het aanraakscherm aanhoudt, is de geluidsfout die in sommige situaties knettergeluiden veroorzaakt, niet langer een probleem.

Written By
More from Lesley Curry

Nintendo Switch Leak onthult het originele ontwerp van de console

Een nieuw Nintendo-lek heeft het originele Nintendo Switch-ontwerp onthuld, dat in niets...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *