Secrets of Destiny 2's Pale Heart-kaart en zijn eindbestemming

Secrets of Destiny 2's Pale Heart-kaart en zijn eindbestemming

Gisteren kregen we veel informatie over The Final Shape, de komende uitbreiding van Destiny 2, via een CG-weergave en wat praktische gameplay van journalisten en makers. Iets anders dat we daaruit hebben gehaald? Een eerste blik op de belangrijkste bestemmingskaart van de uitbreiding, The Pale Heart.

Je kunt er bovenaan en onderaan delen van zien, en je kunt erop klikken hier Als je de grotere versies wilt bekijken. Maar laten we eens kijken wat we kunnen zien.

  • Er bestaat al een idee dat dit een kleine kaart zal zijn, omdat we maar één spawnpunt kunnen zien, in plaats van twee op Neptunus in Beyond Light en een hele hoop in grote gebieden zoals de EDZ en Nessus. Ik denk echter dat het belangrijk is om in gedachten te houden dat dit misschien niet te maken heeft met de grootte, maar eerder met de structuur, gezien de kronkelende, tunnelachtige gebieden die we zien en die niet bijzonder bevorderlijk lijken te zijn voor snel reizen. Het spreekt ook voor zich dat dit een gebied is dat Bungie ons meer dan de meeste andere gebieden wil laten verkennen, dus ik denk niet dat we goed kunnen inschatten hoe groot het nog is.
  • We zien een aantal locaties met een vage naam, en ik kan me voorstellen dat ze verschillende rollen spelen naarmate we verder komen in de campagne. Van wat we zien: overtreding, eenzaamheid, bloei en gebrokenheid

  • Er zijn drie ontbrekende sectoren die in deze twee delen van de kaart voorkomen, waarvan er twee zich in elke opname van de kaart aan de linkerkant bevinden en die je misschien mist. Er valt misschien meer buiten het kader, maar drie lijken perfect te passen.
  • Ik ben niet helemaal zeker van de kleine spookpictogrammen op de kaart. Het zou me op zijn minst een beetje verbazen als het verzamelobjecten waren, omdat ze meestal verborgen zijn en niet duidelijk gemarkeerd. Het symbool komt ook overeen met een heel groot symbool bovenaan de kaart, dat een soort taak of activiteit aangeeft.
  • We hebben ook nog steeds ‘gouden kisten’ op de kaart, een concept dat al een tijdje niet meer relevant is, maar volgens mij nog steeds op alle bestemmingen aanwezig is, met een reden. Misschien gratis bestemmingswapens, hopelijk.
  • In het kaartvenster is Episode: Echoes: Act 1 al actief, wat suggereert dat sommige pictogrammen op de kaart mogelijk uit deze inhoud komen, hoewel ik daar niet hetzelfde kleine huilende Vex-oogpictogram zie. De eerste aflevering zou een week na het definitieve format zelf moeten verschijnen.
  • Er is wat ik om de een of andere reden alleen maar kan omschrijven als een luchthaven op de kaart, een groep overlappende vlakken in het noordoosten. Ja, het eerste dat in je opkomt zijn de dode vliegtuigen in de Cosmodrome, maar ze liggen verspreid en om welke reden dan ook zien ze er allemaal volkomen intact uit. Eén staat een beetje aan zijn kant? Hoe dan ook, het is absoluut de vreemdste formatie die ik momenteel op de kaart kan zien.
  • Het bloeiende gebied lijkt veel op het centrale gebied en ik ben er vrij zeker van dat hier de Silverwing Tree in het midden staat, evenals het Io-gedeelte “Here Where the Traveler Landed” dat zich in de skybox van de kaart bevond totdat we kwam bij de boom zelf.
  • Gebaseerd op hoe de kaart is ontworpen, denk ik dat we het “mooie” deel van de kaart hebben, de prachtige Traveller-delen, aan de linkerkant, en als je naar rechts gaat, kom je bij de corrupte en vuile Witness-delen zoals The Overtredingen onderweg, en het is niet duidelijk dat dit het laatste gebied is dat deze kant op gaat.

Dus dit is wat ik hier kan uitpakken. Ontdek je nog iets?

Volg mij Op Twitter, Draden, YouTube, En Instagram.

Pak mijn sciencefictionromans op Hero Killer-serie En Aarde-trilogie.

READ  Pokemon Go-spelers bekritiseren het ‘rare’ ontwerp van Origin Forme Sinnoh Legendaries

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *