Seer raakt overstuur – maar Apex Legends-spelers vinden het niet genoeg

Een nieuw personage wordt geïntroduceerd in het online spel, het is zeer krachtig in de handen van spelers en daarom worden ze opnieuw in evenwicht gebracht. Dit is de standaardcyclus in veel games, waaronder Apex Legends, en we zagen het eerder deze maand gebeuren met Seer. Nu krijgt Ser zijn verwachte daling – maar spelers vinden dat het niet ver genoeg gaat.

De Apex Legends-patch van vandaag verkleint het passieve doeldetectiebereik van Seer en dwingt je om wat langer te wachten wanneer je het gebruikt. Zijn laatste tijd heeft nu 120 seconden nodig om af te koelen, in plaats van 90. Zijn tactische vaardigheid duurt iets langer en hij zal geen schade aanrichten of vijanden die in hem gevangen zitten, verslaan.

Maar de tactische benadering onderbreekt nog steeds spelers die midden in een herstel zitten of een vaardigheid gebruiken, en het duurt nog steeds acht seconden. Dit zijn de belangrijkste klachten die spelers hebben over deze ondermijning, maar je kunt de volledige omvang van die klachten zelf lezen op Reddit. Aan de kant van Respawn erkennen de ontwikkelaars dat Seer meer werk nodig heeft.

“Velen van jullie zullen misschien teleurgesteld zijn dat we de onderbrekingen niet hebben aangeraakt of de detectietijd tot acht seconden hebben teruggebracht”, zegt Live Balance-ontwerper Josh Larson. Twitter. “Dit is het startpunt. Ongeacht wat de gegevens ons vertellen, als interne en externe feedback een indicatie is, kan ik me voorstellen dat een van die resultaten vervolgwerk nodig heeft.”

We hoeven de lijst met Apex Legends-niveaus misschien nog niet aan te passen, maar Larson erkent dat ontwikkelaars “het doel hebben gemist” met de kracht van Seer bij de lancering, en je zou onderweg meer veranderingen kunnen verwachten.

READ  Persona 4-uitgever wil meer Atlus-poorten, remasters en remakes uitbrengen

{“Scheme”: {“page: {“content”: {“title: “Sier is getroffen – maar Apex Legends-spelers vinden het niet genoeg”, “type”: “news”, “category”: “apex- legendes” “},” gebruiker “: {” loginstatus “: false},” game “: {” publisher “:” Electronic Arts “,” genre “:” FPS “,” title “:” Apex Legends “,” Genres :[“FPS”,”Free to Play”]}}}}

Written By
More from Max Mcgee

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *