Sega brengt een nieuw spel uit met in de hoofdrol Hatsune Miku

Door Cian Maher, zondag 23 augustus 2020 22:44 GMT

Sega lanceert op 30 september in Japan een mobiele ritmegame met Hatsune Miku in de hoofdrol.

Het nieuws komt uit Spelersbevoegdheden, waar onlangs een rapport over de game is gepubliceerd. Het heet Project Sekai en het is een ritmegame die gezamenlijk wordt ontwikkeld door een verscheidenheid aan studio’s, waaronder Craft Egg, dat bekend staat om de populaire Bang Dream-serie.

De game speelt zich af in Shibuya, Tokio, en ziet de hoofdrolspeler – Hoshino Ichika – de virtuele muzikant Hatsune Miku op een televisie ontmoeten terwijl hij door de straten dwaalt. Nadat ze op weg naar huis is, ontdekt ze een nieuw nummer op haar telefoon – wanneer ze het probeert af te spelen, wordt ze naar een etherisch rijk genaamd Sekai gebracht, waar Miku haar vraagt ​​of ze samen een deuntje wil spelen.

Ichika kan naar verschillende van deze werelden reizen, die allemaal de thuisbasis zijn van verschillende Virtual Singers in dezelfde geest als Hatsune Miku. Elke wereld wordt bezocht door een ander Untitled-nummer af te spelen, het medium waarmee deze rare soort teleportatie daadwerkelijk plaatsvindt.

Je kunt een clip van de game in actie bekijken in de onderstaande video.

Dit is niet de eerste game met Hatsune Miku in de hoofdrol. In 2014 werd aangekondigd dat Hatsune Miku: Project Mirai 2 eindelijk een releasedatum kreeg in het Westen, terwijl Hatsune Miku: Project Diva X twee jaar later naar Europa kwam.

Zoals het er nu uitziet, is er echter geen westerse releasedatum voor Project Sekai.

Terwijl je hier bent, moet je zeker het verhaal lezen over de man die meer dan £ 13k heeft uitgegeven om te trouwen met Hatsune Miku – die, als je het nog niet weet, een spraakbank van Vocaloid-software is gemaakt door Crypton Future Media. Het is in wezen vergelijkbaar met de plot van Her, de Spike Jonze-film uit 2013 waarin Joaquin Phoenix verliefd wordt op een AI geuit door Scarlett Johansson.

Soms voegen we links naar online winkels toe. Als u er een aanklikt en een aankoop doet, ontvangen we mogelijk een kleine commissie. Kijk hier voor meer informatie.

12-20

SEPTEMBER

2020

DE WERELD’S

GROOTSTE DIGITAAL

SPELLEN EVENEMENT

Nieuwe spellen | Panelen | Let’s Plays | Inzicht in de branche | Esports-toernooien | Livestreams | Gamen op tafel | Exclusieve merch | Meer!

'); jQuery (yt_video_wrapper) .remove (); }; }); }}}); }

Written By
More from Vanessa Hale

De beste mobiele kaartspellen voor iOS en Android

Collectible Card Games (CCG’s) zijn momenteel in zwang, met tal van opties...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *