Sega deelt Sonic Frontiers-nieuwsupdate ‘binnenkort beschikbaar’

Een game hier bij Nintendo Life waar we graag meer over willen weten, is de aankomende Sega-release, vocale grenzen.

Voorlopig weten we dat het zal worden uitgebracht in “Holiday 2022” en een “open zone” -ervaring zal zijn. Het verhaal is naar verluidt geschreven door Ian Flynn – Huidige hoofdschrijver voor Sonic the Hedgehog-strips voor IDW.

nu in Het nieuwe seizoen van Sonic Official livestreamSega’s directeur van sociale media, Katie Cherzanowski, werd gevraagd wanneer meer zal worden onthuld – opwindend nieuws over het aanstaande Sonic-vlaggenschipproject zal “binnenkort”, of in ieder geval ergens dit jaar, aankomen:

“Zie veel mensen vragen over [Sonic] Frontiers, we hebben vandaag geen nieuws voor Frontiers, maar maak je niet snel zorgen. Het komt nog deze feestdag uit, dus we hebben dit jaar nieuws voor je, maak je geen zorgen.”

Zoals we ook al zeiden, is het ook nog steeds onderweg voor een release voor Holiday 2022, dus je hoeft je geen zorgen te maken over vertragingen of iets dergelijks. Het spel lijkt hetzelfde te zijn Vermoedelijk een release in 2021Sega wilde echter de productkwaliteit verbeteren.

In dezelfde live-uitzending werd ook bevestigd hoe het zit Er zijn momenteel geen plannen voor een fysieke kopie van Sonic OriginsSega is op de hoogte gesteld van een vraag naar een.

Meer weten over Sonic Frontiers? Laat hieronder een reactie achter.

READ  Thema voor Kings vs. Warriors: Life without De'Aaron Fox-game
More from Madison Garrett
Lost Ark heeft nu meer dan 20 miljoen spelers wereldwijd
ontbrekende doodskist Het was een enorme hit toen het in Korea werd...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *