Soul Hackers 2 voor PS5, PS4, Xbox en pc krijgt een nieuwe trailer die Hell’s biker onthult

Nieuws

Vandaag heeft Atlus de reguliere dagelijkse promo uitgebracht voor de aankomende JRPG Soul Hackers 2, die een van zijn demonen laat zien.

Vandaag heeft Atlus de reguliere dagelijkse promo uitgebracht voor de aankomende JRPG Soul Hackers 2, die een van zijn demonen laat zien.

Deze keer kijken we naar de Hell Biker, die in Japan bekend staat als Hell’s Angel. Ze verscheen ook in de nieuwste game van de serie Shin Megami Tensei V.

Zoals gebruikelijk bevat de trailer ook een dagelijkse horoscoop met een volgorde van de tekens van de meest fortuinlijke tot de minst fortuinlijke. Schorpioen staat bovenaan, terwijl Leo onderaan de fortuinranglijst staat.

PS4, Xbox en pc krijgen een nieuwe promotie

Soul Hackers 2-edities voor PS5, PS4 en Xbox Series X | S, Xbox One en pc (Steam en Windows Store) op 26 augustus, slechts een dag na de lancering in Japan op 25 augustus.

Je kunt de originele trailer bekijken, veel screenshots, een tweede galerij, meer foto’s, een gameplay-video en nog een.

Eerdere dagelijkse trailers bevatten een andere show die de terugkeer van Strawberry Frost onthult, een met de nadruk op een supermarkt, een andere met Thunderbird, een andere met sjiieten, een andere met de aartsengel en een andere met Andras.

Hier is hoe Atlus het spel officieel beschrijft:

Soul Hackers 2 erft de essentie van Devil Summoner: Soul Hacker, terwijl het spelconcept wordt ontwikkeld met een meer gedefinieerde art-stijl, verslavende RPG-gameplay en verhalen van een hoger niveau voor ATLUS.Soul Hackers 2, dat zich afspeelt in de wereld van Shin Megami Tensei, volgt Soul Hackers 2. een geheel nieuw verhaal over twee agenten From Aion, Ringo en Figure, en hun strijd om de vernietiging van de wereld te stoppen.

Geproduceerd en geregisseerd door Eiji Ishida en Mitsuru Hirata, de andere cast bevat muziek van Monaka, character designs door Shiro Miwa en productiemanager Shinjiro Takata.”

READ  Xbox krijgt binnenkort mogelijk meer achterwaarts compatibele games
Written By
More from Vanessa Hale
Soul Hackers 2 voor PS5, PS4, Xbox en pc onthult Pyro Jack (Jack O’Lantern) met nieuwe promotie
Nieuws Atlus heeft de onvermijdelijke dagelijkse trailer vrijgegeven voor JRPG Soul Hackers...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *