Seizoen 2 van Sea of ​​Thieves komt volgende week uit op Xbox en pc

Geplaatst door Dom Bibiat, woensdag 7 april 2021 11:20 GMT

bijzonder Staat op het punt een grote nieuwe update uit te rollen voor Sea of ​​Thieves tweede seizoenMaar wat kunnen spelers aan zee de komende weken verwachten van de populaire piratensimulator?

Volgens de trailer begint het tweede seizoen van Sea of ​​Thieves 15 april, Maar sommige details over wat we kunnen verwachten van de volgende grote update van Rare zijn enigszins dubbelzinnig.

Gelukkig verslaat de ontwikkelaar wat informatie over het nieuwe seizoen in golven (geen woordspeling bedoeld) en geeft de nieuwste trailer ons eigenlijk wat inzichten in wat we kunnen verwachten van het tweede seizoen van de game.

Het is alleen maar logisch dat het nieuwe seizoen weer een deal van drie maanden is, met 100 levels of bonussen afgewisseld met updates en evenementen om de zaken fris te houden, of je nu een beginnend aanvoerder of een eerstejaars bent.

De trailer, hierboven bijgevoegd, toont een nieuwe uitdrukking waarmee je je in een ton kunt verstoppen (gemakkelijk op te zetten voor hinderlagen!) En geeft ons ook een kijkje in enkele van de nieuwe cosmetische items. We houden van het idee van een hele ploeg gewetenloze piraten die zich in een vat verstoppen, wachtend op een gelukkig team van onverlaten die je in de val lokken en van je truc vallen. Het is een zee van dieven.

Het zou veel meer in overeenstemming zijn met de beste piratenromans als je ook de spookachtige Skeleton Skin in de trailer zou dragen.

READ  Xbox Series X draait eigenlijk één game ERGER dan de huidige generatie

De game vierde onlangs een aantal enorme mijlpalen; 20 miljoen spelers en zijn derde verjaardag. Alex Donaldson bestudeerde ook hoe Sea of ​​Thieves het ultieme bewijs is dat abonnementsservices zoals Xbox Game Pass de winnaar zijn in het licht van de enorme aantallen van de game.

Seizoen 2 zal waarschijnlijk verder gaan om dit punt te maken wanneer het op 15 april wordt gelanceerd.

Soms voegen we links naar online winkels toe. Als u op een ervan klikt en een aankoop doet, ontvangen we mogelijk een kleine commissie. Kijk hier voor meer informatie.

​ jQuery (yt_video_wrapper) .remove (),}); ​ ​

Written By
More from Vanessa Hale

Call of Duty Modern Warfare-update: COD Warzone 1.28 patchtijd voor PS4 en Xbox One | Gamen | Vermaak

BIJWERKEN: Activision en ontwikkelaars Infinity Ward hebben officieel de releasedatum bevestigd voor...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *