Senran Kagura en Neptunia Crossover Action RPG onthuld

Compile Heart onthulde een nieuwe crossover-game tussen Senran Kagura Serie en Neptunia een reeks. De aankondiging komt op de tweede dag van de live-uitzending van Game Live Japan. Getiteld Sinran Ninninga Tysen Neptune: Shoujo Tachi No KyoenDe game komt in 2021 uit op PlayStation 4. [Thanks, Famitsu!]

Detectie trailer Senran Kagura Neptunia Crossover is een snelle actie-RPG met Ninjutsu. De video toonde een deel van de game in actie, die op dezelfde manier werd gespeeld als in het verleden Senran Kagura Titels. De live-uitzending legde ook uit dat er naast de 3D-gevechten ook 2D-delen van de game zullen zijn die zich richten op conversatie. Er komt ook een mysterieus minigame met warmwaterbronnen, perziken en meditatie. De Senran Kagura Serie Geen onbekende in verwarrende minispellen​ De trailer eindigde met de mededeling dat er meer details zullen zijn in het nummer van 8 april 2021 van Weekly Famitsu. Bekijk de in-uitzending trailer hieronder om 2:31:00 uur.

Idea Factory, Compile Heart, Tamsoft, Marvelous en Acquire nemen allemaal deel aan de productie van de komende game. Interessant is dat dit project oorspronkelijk in 2019 werd gelanceerd onder de titel Action Ninja Neptune-spel​ Bekijk enkele screenshots van Live uitzending Hieronder.

De Senran Kagura Neptunia Crossover-spel Sinran Ninninga Tysen Neptune: Shoujo Tachi No Kyoen, Op PlayStation 4 in Japan ergens in 2021. We houden de lezers op de hoogte zodra er nieuwe details binnenkomen in april 2021.

READ  De Walmart-site gaat weer naar beneden naarmate PS5-bestellingen stijgen
Written By
More from Lesley Curry

Het nieuwe Galaxy S21 FE 5G-lek onthult extra kleuropties en meer cameraspecificaties

De Galaxy S20 FE Het was meteen een hit toen het afgelopen...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *