Serena Williams en haar nieuwe dubbelpartner nemen Social Media By Storm

Serena Williams en haar nieuwe dubbelpartner nemen Social Media By Storm

Serena Williams en haar dochter Olympia droegen vergelijkbare outfits tijdens hun sessie op het veld.© Instagram


Serena Williams, Amerikaanse tennisster, die voor het laatst in actie was tijdens de Fed Cup in februari, ging naar Instagram om een ​​glimp op te vangen van haar nieuwe ‘dubbelpartner’ – haar twee jaar oude dochter Alexis Olympia Ohanian Jr. Serena en haar dochter ging naar de rechtbank met soortgelijke outfits. Naast een paar foto’s plaatste Serena ook een video waarin het moeder-dochter-duo zich aanmeldt met een high-five. Kort nadat de 23-voudig Grand Slam-winnaar de post deelde, bleven verschillende sportsterren onder de indruk van de combinatie moeder-dochter. Voormalig nummer één tennisser uit Denemarken, Caroline Wozniacki noemde het duo het “leukste” terwijl NBA-ster Dwayne Wade schreef: “Als dit niet het schattigste is dat ik heb gezien”.

“Oh mijn god !!! Dit is het schattigste wat ik ooit heb gezien,” merkte Wozniacki op.

Serena’s zus en viervoudig Olympisch gouden medaillewinnaar, Venus Williams sprak ook haar liefde voor haar zus en nicht uit en schreef: “Ik hou gewoon veel van haar en jij! Als dit leuker wordt, zal ik NIET LEVEN!”

Voormalig World Wrestling Entertainment-kampioen Dolph Ziggler reageerde ook op de post.

“Geweldig”, liet Ziggler een reactie achter op Serena’s Instagram-post.

Afgezien van sportpersoonlijkheden, kon Hollywood-actrice Kate Hudson ook niet voorkomen dat ze de post bewonderde en zei: “Ik kan niet begrijpen hoe schattig dit is! Kijk naar die perfecte tweede positie grande plie Tennis dansen!”

Gepromoot

De 38-jarige tennisster zal bieden op een record op de 24e Grand Slam wanneer ze de baan betreedt tijdens de komende US Open, die gepland staat vanaf 31 augustus.

READ  Apex Legends Update 1.89 vliegt op 22 februari

Als ze erin slaagt om helemaal in het toernooi te gaan, zal Serena het record van 24 Grand Slam-overwinningen van Margaret Court evenaren.

Onderwerpen genoemd in dit artikel

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *