Settlement Survival is gebouwd in ballingschapstijl en geeft informatie over de updates van de komende zes maanden

Settlement Survival trok eerder dit jaar de aandacht van fans van stedenbouw met zijn prachtige onopvallende survival-shooter in Banished-stijl, en de ontwikkelaars kondigden aan dat er bijna 100.000 exemplaren zijn verkocht op Steam Early Access. Nu, met een succesvolle basis, heeft Gleamer Studio onthuld wat te verwachten van de komende zes maanden van updates.

De ontwikkelaars leggen uit: advertentie. “Onze roadmap loopt nu helemaal door tot Q2 2022. We streven naar grote en inhoudelijke verbeteringen in bijna alle gebieden van het spel. Van het herwerken van onze opslagsystemen tot nieuwe facties, handel en gedeeltelijke UI-herwerkingen, Stories zal ook de toevoeging zien van verhalen en nieuwe verbeterde kaartstijlen en elementen.”

Settlement Survival wordt ergens volgend jaar volledig uitgebracht, maar voor nu kun je uitkijken naar een vakantie-evenement dat de geesten tot eind 2021 goed zal houden. Deze update introduceert bouwbare kerstbomen, sneeuwmannen en zelfs enkele kerstmutsen voor kolonisten. dragen.

Het volledige stappenplan kunt u hieronder bekijken.

Voor meer stedenbouwspellen kun je deze link volgen.

{“plan”: {“page: {“content”: {“title: “nederzettingsoverleving met details van de stadsbouwer in ballingschap met details over de komende zes maanden van updates”, “type”: “news”, “category”: “ Settlement-Survival”}, “user”: {“loginstatus”: false}, “game”: {“ publisher “:” Gleamer Studio “,” genre “:” Survival “,” title “:” Settlement Survival “,” “Soorten”:[“Survival”,”Simulation”,”Early Access”]}}}}

READ  Divisie 2 ondergaat grote vernieuwing, maar het nieuwe seizoen is uitgesteld tot 2022
Written By
More from Max Mcgee
De keuze van de Kamala Harris-democraten van Indiase afkomst voor de Amerikaanse vice-president
Joe Biden noemde Kamala Harris dinsdag als zijn vice-presidentiële keuze. Washington, Verenigde...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *