macOS 12.2 wordt een betere Apple Music-app, je kunt het nu proberen

met invoer macOS Catalina In 2019 maakte Apple eindelijk een einde aan het iTunes-tijdperk door Splits de functies op in speciale apps voor podcasts, tv en muziek. Er was maar één probleem – De nieuwe muziek-app verschilt niet veel van iTunes, en zelfs nieuwe uitzendingsitems verschijnen als webpagina’s in plaats van lokaal te worden bekeken.

als 9to5Mac wijzen naarOntwikkelaars testen een bètaversie van de volgende macOS Monterey-update, 12.2, gespot Een bijgewerkte versie van de Muziek-app lost een aantal van deze problemen op. Hoewel de iTunes-achtige delen van de app blijven bestaan, is het woord dat de Muziek- en TV-app nu native AppKit-weergaven gebruikt in plaats van webweergaven, waardoor alles sneller en gemakkelijker te gebruiken is bij interactie met streamingdiensten. Zoeken naar muziek of scrollen door inhoud is waar je misschien het grootste verschil merkt.

Nog beter, je kunt het zelf proberen als je bètasoftware op je laptop of desktop wilt installeren, aangezien openbare bèta 12.2 nu beschikbaar is. Als je een van de nieuwere MacBook Pro-laptops hebt en de bètaversie hebt geïnstalleerd, merk je mogelijk ook verbeterde ProMotion-scrollondersteuning in Safari.

Het bètaprogramma staat open voor iedereen op de Apple-websiteEn als je er niet zeker van bent om erin te duiken, We hebben instructies voor het instellen. Als u een back-up van uw software moet maken of een aparte partitie wilt maken om deze te installeren zonder uw bestaande installatie te verstoren, dan hebben wij dat voor u.

READ  De webcamsoftware voor digitale camera's van Sony is nu beschikbaar voor Macs
Written By
More from Lesley Curry
Nieuwe GameStop PS5-aanvullingspakketten onthuld
We hebben een nieuwe GameStop PS5-aanvulling op komst, en hier zijn de...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *