Shermy heeft The King of Fighters 15 aangekondigd

Na een dag vol ruzie en speculatie online over de identiteit van het volgende personage van 15 King of Fighters Door hun mysterieuze silhouetWe hebben eindelijk ons ​​antwoord, en het is een goed antwoord.

SNK onthulde vanavond dat Shermie zich bij de uitgebreide selectie zal voegen via een nieuwe trailer om KOF15 te spelen met een geheel nieuw ontwerp dat weinig aan de verbeelding overlaat.

Shermie verschijnt voor het eerst in de belangrijkste KOF-serie sinds 2002: Unlimited Match, en de ontwikkelaars hebben het uiterlijk en de gameplay nu opgefrist voor het HD-tijdperk.

Zoals je zou verwachten van de klassieke jager, zijn Command and Strike-grijpers er nog steeds en een deel van het basis gameplay-plan, plus het is nogal moeilijk om niet verstrikt te raken in het zien van een Duitse quadruplex-supplex die in de nieuwe game uitkomt.

Natuurlijk, de kenmerkende schommels en luchtacrobatiek van de worstelende muzikant zijn ook in haar nieuwste incarnatie, dus je zult zowel naar de lucht moeten kijken als je weg moeten vinden.

Omdat we eerder aankwamen Yashiro NanakaseEen aankondiging een paar weken geleden bevestigt dit alles dat hun derde partner in crime, Chris, ook zal meedoen aan het spel om nieuwe gezichten van Team KOF97 te voltooien.

Eerder was het hele team al twee decennia dood nadat ze zichzelf hadden opgeofferd om Orochi opnieuw wakker te schudden via Chris als de gastheer, maar werd opnieuw beland door het Sacred Treasures Team.

De gebeurtenissen in de verhaallijn van KOF14 en de nederlaag van Verse Shermi, Yashiro en Chris worden teruggebracht naar het rijk van de levenden, en het lijkt erop dat ze klaar zijn om opnieuw te vechten – deze keer aan de goede kant.

READ  'Fortnite'-maker Epic vroeg Apple om een ​​eigen iPhone App Store te publiceren

Je kunt hieronder de eerste trailer van Charmie bekijken, samen met enkele prachtige 4K-screenshots.

Shermy onthult foto # 1

Shermy onthult foto # 2

Shermy onthult foto # 3

Shermy onthult foto # 4

Shermy onthult foto # 5

Shermy onthult foto # 6

Shermy onthult foto # 7

Shermy onthult foto # 8

Shermy onthult foto # 9

Klik op afbeeldingen voor grotere versies

Written By
More from Lesley Curry

Cyberpunk 2077: CD Projekt Red reageert op het melden van demoproblemen en nep-E3-evolutie

Adam Padowski, studiohoofd bij CD Projekt Red, reageerde op een recent rapport...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *