shit in je broek met deze 5 geweldige horrorspellen

De PlayStation 4 biedt ontzettend veel goede games voor zijn gebruikers. Het maakt niet uit van welk genre je houdt, er is altijd wel iets leuks te vinden. Ook voor mensen die graag horrorspellen spelen.

Om je te helpen met een goeie shit in je broek, heb ik 5 geweldige PlayStation 4-games voor je op een rijtje gezet.

PlayStation 4: 5 geweldige horrorspellen

Deze lijst bevat spellen die ons bij WANT veel kippenvel bezorgden. Deze 5 games zijn wat ons betreft de moeite waard om te spelen als je op zoek bent naar een leuke horrorspel voor je PlayStation 4. We hebben niet te maken met een ranking, dus de zaken zijn niet in orde. Dit zijn slechts vijf titels waar we enthousiast over zijn … of niet. Het hangt ervan af hoe je ernaar kijkt.

Dit artikel bevat gelieerde links. Het betekent dat wanneer je een van de onderstaande spellen via de link koopt, we er een klein percentage van krijgen. Voor u verandert er niets, maar voor ons is het een geweldige manier om traktaties voor de hond te kopen. Wil je het niet, net als goede vrienden!

# 1 Resident Evil 2

Fans van Resident Evil hebben een aantal goede jaren achter de rug. Spelers konden in 2017 uit hun dak gaan met de Resident Evil 7, wat een fantastische comeback voor de franchise bleek te zijn. Maar de remake van Resident Evil 2 gaat nog een stap verder. Mensen met een PlayStation 4 kunnen huiveren van angst, omdat je het klassieke verhaal gewoon opnieuw beleeft. Maar dan met een aantal nieuwe elementen erin verwerkt. Iedereen die van nogal wat angsten en geweldige gameplay houdt, kan genieten van de remake van Resident Evil 2!

Je kunt de Resident Evil 2-remaster krijgen voor € 23,99!

# 2 Tot zonsopgang

Is Tot Dawn een perfect spel? Zeker niet. Maar het is een van de beste horrorspellen die ik heb gespeeld. De sfeer in de game is angstaanjagend en de keuzes die je moet maken zorgen voor een unieke game-ervaring. Zeker gezien het feit dat jouw keuzes invloed hebben op hoe de game zich ontwikkelt. Daarnaast zorgt het ervoor dat je de PlayStation 4 game veel vaker dan eens kunt spelen. En dat het natuurlijk ook leuk blijft. Tot Dawn wordt mij ten zeerste aanbevolen.

Tot Dawn is beschikbaar voor € 16,99 voor de PlayStation 4!

# 3 The Evil Within 2

Mensen die op zoek zijn naar een geweldige survival horrorspel om op de PlayStation 4 te spelen, zijn bij deze game aan het goede adres. The Evil Within 2 is een angstaanjagend spel waar je, als je het leuk vindt, echt van zult genieten. De game is in dat opzicht je geld en tijd meer dan waard. De eerste game was misschien niet zo’n groot succes, maar het tweede deel is fantastisch voor de fans. Wie van opwinding houdt, is hier op de juiste plek. The Evil Within 2 weet niet alleen de spanning op te bouwen, maar ook dingen te doorbreken.

Je kunt The Evil Within 2 kopen voor € 19,99!

# 4 Overleef de Drie-eenheid

Iedereen die echt zijn hele ondergoedcollectie wil undercoaten, raad ik persoonlijk de Outlast Trinity collectie aan. Het is een bundel die alle drie de volledige spellen beheert. En geloof me als ik je vertel dat je iets in huis hebt. OutLast is naar mijn mening een van de engste games om te spelen. Een resultaat van het first-person element dat erbij hoort. Elk eng aspect in de game lijkt een stuk realistischer te zijn. En je schrikt dood. Praktisch gezien geven de makers van de game een 100% schokgarantie en ik denk niet dat daar teveel over is gezegd.

De Outlast Trinity-collectie kost je € 38!

# 5 Dood bij daglicht

Iedereen die een aantal vrienden heeft die net zo van horrorspellen houden als jij, moet zeker aan de slag met Dead by Daylight. Deze PlayStation 4-titel biedt je samen met je vrienden veel plezier. Het is natuurlijk niet heel relaxed om achtervolgd te worden door een moordenaar, maar zeker niet als je vriend dat is. Het geeft een extra dimensie aan het genre en ik vind het persoonlijk een hele fijne. Samenwerking is nog nooit zo belangrijk geweest en vrezen voor je vrienden is nog nooit zo gepast geweest.

Je kunt Dead By Daylight krijgen voor € 39,99!

Meer PlayStation 4 op WANT

We hebben de afgelopen jaren natuurlijk veel te vertellen over de PlayStation 4 bij WANT. We werken al een beetje aan de opvolger, maar we hebben veel content over de huidige console. Wil je meer lezen, handige tips leren of gewoon op de hoogte blijven van het meest recente nieuws? Bekijk dan zeker onze speciale pagina!

Reageer op artikel:

PlayStation 4: Schijt in je broek met deze 5 geweldige horrorspellen

READ  Battlefield 2042-rapport beweert dat de game "F****d" is
Written By
More from Lesley Curry

Welke geruchten gaan de geruchten dat de Apple Silicon iMac jou spannender maakt?

De nieuwe iMacs met Apple Silicon worden binnenkort werkelijkheid. De laatste ontwikkelingen,...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *