Skate en kook je een weg door de liefde in dorstige vrijers

De vrijers hebben dorst, een nieuw verhalend avonturenspel van Outerloop Games (Team Achter leeftijd van de valk) En Annapurna Interactief, zul je spelers de moeilijkste taak ooit laten doen: proberen je kieskeurige ouders tevreden te houden.

De nieuwe titel werd aangekondigd als onderdeel van een pre-show voor Donderdag spel prijzen. De overvolle trailer bevatte een mix van gameplay, waaronder koken en skateboarden. Volgens de release zal de game ook “RPG turn-based combat” bevatten, die lijkt te zijn opgenomen in de dateringsonderdelen van de game.

Het verhaal volgt een vrouw genaamd Gala die terugkeert naar haar kleine stad voor de bruiloft van haar zus. Afgaande op de beschrijving van de ontwikkelaar, heeft Gala behoorlijk wat avonturen beleefd toen ze opgroeide – ze heeft chaotische scheidingen en pestende ouders beheerd, terwijl ze in een klein stadje woonde en roddelde. Bij haar terugkeer zullen spelers haar helpen dit verleden onder ogen te zien, culturele verschillen te overwinnen en haar te helpen haar beste zelf te worden.

De trailer bevatte ook enkele van ‘s werelds personages: op een gegeven moment ontmoetten we een oranje tante die haar hand van 15 pond kon draaien alsof het een potlood was. Ze zegt: “Wauw Gala, je hebt je ex-vriendinnen zo kwaad gemaakt dat ze zich tegen je organiseerden.”

De vrijers hebben dorst Het heeft nog geen releasedatum, maar het persbericht zegt dat de game “binnenkort” komt.

READ  PS5 Digital Edition vs. Xbox Series S: welke betaalbare console is voor jou?
Written By
More from Lesley Curry
Er zijn twee Chinese Zen-gebaseerde Hygon C86 3185 CPU’s nodig om een ‚Äč‚Äčenkele AMD Ryzen 5 5600X-chip te verslaan
YouTuber EJ Hardware, een Chinese tech-enthousiasteling, heeft onlangs twee Hygon C86 3185...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *