Wanneer kun je de update downloaden?

Apple liet tijdens WWDC de nieuwe versie van iOS 16 zien, maar wanneer kun je de update downloaden? ik belde Ik zeg het je!

Wanneer wordt iOS 16 gedownload

Apple heeft dit jaar al veel laten zien tijdens de opening van WWDC (Worldwide Developers Conference). Zoals altijd begon Apple met een grote keynote. Tijdens deze presentatie kondigde het bedrijf nieuwe softwareversies aan voor bijna alle toestellen.

De grote update van het jaar wordt iOS 16, maar wanneer kun je de nieuwe update eigenlijk downloaden? Meteen na WWDC kunnen alleen ontwikkelaars de ontwikkelaarsbèta van iOS 16 downloaden.De openbare bètaversie van iOS 16 is in juli voor iedereen beschikbaar.

Real iOS 16-release na aankondiging van iPhone 14

De definitieve versie van iOS 16 volgt wanneer Apple de iPhone 14 Apparaten worden aangekondigd. Apple kondigt de nieuwe iPhone meestal in de tweede of derde week van september aan, op een maandag of dinsdag. 2020 was een uitzondering, mede door vertraging in de serieproductie door het coronavirus.

iPhone 14 is duurder

Kijken we dus naar de voorgaande jaren, dan is er waarschijnlijk op 13 september weer een keynote waarbij de nieuwe iPhone 14 wordt gepresenteerd. De volgende dagen zijn meestal de dagen waarop je OS 16 kunt downloaden. Hoogstwaarschijnlijk zal het 19 september zijn, maar Apple heeft de iOS-update daadwerkelijk een dag na de keynote beschikbaar gesteld.

Meer over de aankondigingen op WWDC

Wanneer je iOS 16 kunt downloaden, is dit natuurlijk niet het enige wat je wilt weten over de nieuwe producten. Apple heeft veel aangekondigd tijdens de WWDC-opening. Wil je weten wat het bedrijf nog meer voor jou in petto heeft? Lees dan onderstaand artikel!

READ  Masterdatabeheer maakt gebruik van lean-principes en kunstmatige intelligentie

Lees verder: Apple kondigde het aan tijdens WWDC 2022

Wil je op de hoogte blijven van al het Apple nieuws? Meld je dan bij ons aan Dagelijkse/wekelijkse nieuwsbrief. Download daarnaast een bestand gratis iphone-app En houd onze website in de gaten.

More from Madison Garrett
Soul Hackers 2 voor PS5, PS4, Xbox en pc krijgt uitgebreide video over gameplay-mechanica en pijl
Nieuws Omdat één Soul Hackers 2-teaser-trailer per dag niet genoeg lijkt, verdubbelde...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *