Skyrim krijgt gratis jubileumupdate met Hunting

November van dit jaar markeert de 10e verjaardag van de release van de originele Skyrim, en na bijna een miljard poorten en upgrades voor de game door de jaren heen, weet je waarschijnlijk waar dit naartoe gaat. Skyrim: Anniversary Edition komt later dit jaar uit, samen met een gratis game-update. Deze gratis update zal de consoleversies upgraden naar de volgende generatie, maar belangrijker nog, het voegt een nieuwe functie toe voor alle platforms, inclusief pc: Hunting.

Ja, er komt binnenkort een officiële jacht-minigame in Skyrim. De functie werd gedemonstreerd tijdens de QuakeCon-stream van vandaag. Je loopt natuurlijk naar een heleboel visbenodigdheden in de buurt van een waterlichaam, drukt op een knop en begint dan aan een spelletje vissen. De details van de mechanica zijn niet helemaal duidelijk, maar we zien wel een speler een “haai” vangen – en ik weet niet zeker of ik hem leuk vind of haat.

“Je hoeft niet meer het water in te duiken en blindelings te tikken”, legt algemeen directeur Ashley Cheng uit. “Nu kun je een hengel pakken en wat vismissies doen. Het is een geweldige toevoeging aan het spel. Het zal voor iedereen gratis zijn.”

Skyrim: Anniversary Edition wordt gelanceerd op 11 november 2021 en bevat de huidige Special Edition en “veel creaties en items”. Deze gratis update wordt samen met de nieuwe bijgewerkte versie uitgebracht.

Als je wat Skyrim-mods nodig hebt om je tijd te vullen, kun je deze link volgen.

{“Scheme”: {“Pagina: {“Inhoud: {“Titel: “Skyrim krijgt een gratis jubileumupdate met de jacht”, “Type: “Nieuws”; “Categorie): “the-old-scrolls.” – v- skyrim “},” gebruiker “: {” loginstatus”: false},” game “,” publisher “:” Bethesda Softworks “,” genre “:” RPG “,” title “:” The Elder Scrolls V : Skyrim “, ” Soort “:[“RPG”]}}}}

READ  Okinawa Rush brengt freakin 'pijn in een nieuwe pc-vertolking

Written By
More from Max Mcgee

Riot Games breidt ‘VALORANT Mobile’ uit nadat meer dan 14 miljoen pc-gamers zich sinds de oprichting elke maand wereldwijd aanmelden

taxatie Videogame-ontwikkelaar en uitgever Riot Games heeft aangekondigd dat gemiddeld meer dan...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *