Skyrim mods hervormde religie, met nieuwe goden en heiligdommen die aan het licht komen

Hoewel religie niet altijd op de voorgrond staat, is het een belangrijk onderdeel van Skyrim, met zijn Jedi-mensen die het noordelijke pantheon, Deidra, en – voor sommigen – zelfs Talos aanbidden, met wat achtergrondinformatie en belangrijke beschrijvingen van de plaatsen en mensen. Oh, en tal van heiligdommen bieden natuurlijk ook gunstige statuseffecten. Nu willen sommige spaarders een geheel nieuwe draai geven aan dit element van het fantasiespel met een “revisie” van het religieuze systeem.

De mod heet Pilgrim – A Religion Overhaul, en naast andere veranderingen voegt het “tientallen nieuwe avatars met krachtige schrijneffecten toe aan het spel”, leggen makers Simon Magus en Tate Taylor uit op de mod-pagina. De mod voegt twee functies toe aan de RPG die religie in feite in twee soorten verdeelt: pelgrims en geestelijken. De eerste is te vinden in de herstelvaardigheidsboom van het spel en wordt geassocieerd met meer welwillende goden zoals het goddelijke en hun belangrijkste godheid Auri-El en Skaaal van Solstheim’s All-Maker. Aan de andere kant wordt de kastetak geassocieerd met de verderfelijke Deadra, de ‘wormkoning’ Mannimarco en de ‘vreselijke vader’ Sithis.

Deze voordelen hebben twee rangen, waarbij het eerste niveau 30 de kracht van de Shrines-effecten verdubbelt, en de andere op 60 voor een extra effect.

De mod voegt een “gebeds” -mechanisme toe dat van kracht wordt de eerste keer dat je met een heiligdom omgaat, en waarmee je een zegen kunt ontvangen van het laatste heiligdom dat je met meditatie hebt bezocht. Voor die tientallen nieuwe goden zul je tal van nieuwe namen en heiligdommen zien verschijnen naast degenen die je herkent van gestationeerd Spel, met zeldzame en moeilijker te vinden heiligdommen genoemd naar Auri-El, Pelinal, Y’ffre en anderen in de categorie van welwillende goden.

READ  Gone Home-ontwikkelaar kondigt nieuw avontuur Open Roads aan

Meer kwaadaardige heiligdommen zijn gewijd aan Dedra en andere minder vriendelijke personages uit de overlevering van The Elder Scrolls, zoals Malacath, Hircine, Sheogorath en anderen. Elk van deze nieuwe effecten heeft zijn eigen set effecten en effecten, waarbij de verschillende typen worden gedefinieerd door hun respectieve voordelenniveaus.

Een andere nieuwe draai die de mod met zich meebrengt, is dat je genezing en genezingen zult vinden voor ziekten die niet worden aangeboden door interactie met heiligdommen. In plaats daarvan zal de mod een van de dru├»den in elk van de vijf grote steden van Skyrim transformeren in een “speciale klasse van verkopers”, die elk “genezende en verdedigende items zoals drankjes en rollen” zullen bieden die de taak zullen uitvoeren de heiligdommen eerder deden, evenals transportrollen. Remote waarmee je hun tempels in een mum van tijd kunt vergroten.

Als je het Skyrim-systeem van religie en heiligdommen een geheel nieuwe draai wilt geven, dan kan dat Vind de mod in Nexus Mods op deze link. Pas zoals altijd voorzichtig aan en bekijk zeker onze lijst met de beste Skyrim-mods voor pc als je op zoek bent naar meer inspiratie.

Afbeeldingscredits: Simon Magus en Tate Taylor / Nexus Mods

{“Scheme”: {“Pagina: {“Inhoud: {“Titel: “De deponeerders van Skyrim hebben een vaste religie, met nieuwe goden en heiligdomeffecten”; -v-skyrim “},” gebruiker “: {” loginstatus”: false},” game “,” publisher “:” Bethesda Softworks “,” genre “:” RPG “,” title “:” The Elder Scrolls V : Skyrim “,” genres “:[“RPG”]}}}}

Written By
More from Max Mcgee

Abhishek Singhvi over het telefoontje van Sachin Pilot

Abhishek Singhvi zei dat hij en Sachin Pilot elkaar “lang” kennen. New...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *