Zou een grote game-ervaring van Sony Michel kunnen helpen om de Rams naar de Super Bowl te brengen? Los Angeles Rams Blog

Thousand Oaks, CA – Bij achteruit rennen Cam Akers Met een achillespeesblessure tegen het einde van het seizoen voor de start van het trainingskamp, ​​bracht hij een verwoestende klap toe aan de Los Angeles Rams en hun nieuwe offensief, geleid door de nieuw verworven quarterback. Matthew Stafford.

Maar de timing van de blessure van Akers gaf de Rams ruimschoots de gelegenheid om een ​​rampenplan te formuleren.

Rammen verplaatst Daryl Henderson Jr.. In de basisrol en met meer dan zeven weken in het seizoen, hadden ze tijd om te bepalen of een deel van hun jonge talent – tweedejaars Xavier Jones En de rookie kiest de zevende ronde Jake Funk Kan zich snel ontwikkelen tot grotere rollen.

Maar na bijna vier weken oefenen, twee pre-season wedstrijden en met de seizoensopener die op 12 september tegen de Chicago Bears opdoemt, wordt het steeds duidelijker dat de Rams buiten hun faciliteiten moeten zoeken naar versterkingen om hun Super Bowl-aspiraties te behouden. .

Nu hopen ze voor het vierde jaar op rij Sony Michael Het is de sleutel tot het elektrificeren van het stille achterveld.

“We zijn zeker geïnteresseerd in waar we zijn als een selectie”, zei Rams-directeur Les Snead woensdag na het verhandelen van de zesde ronde van 2022 en de vierde ronde van 2023 voor de New England Patriots in ruil voor Michelle.

READ  Prachtige muurschilderingen brengen levenloze muren van Cuttack tot leven [Photos]

Een eerste ronde keuze (#31 algemeen) door de Patriots in 2018, Michele komt tegen relatief lage kosten en zou een kick moeten bieden tegen de achtergrond die de Rams missen omdat ze hun eigen playbook rond Stafford hebben geïnstalleerd.

“Wat het met zich meebrengt, is dit element van het afsnijden van de weg en noord en zuid en met enige kracht noord en zuid gaan”, zei Snead. “De fysica die hij naar de tafel brengt – laten we het een smaak of een type noemen dat volgens ons een aanvulling was op onze collectie.”

Michel zit in het laatste seizoen van zijn rookie-deal nadat de Patriots weigerden de rookie-optie te kiezen. Hij is ingesteld om $ 1,79 miljoen te verdienen.

In 28 wedstrijden in de afgelopen drie seizoenen heeft Michel 2.292 yards en 14 touchdowns gehaast.

Het is onduidelijk wat de verdeling van de werklast zal zijn tussen Henderson en Michelle of dat Michele uiteindelijk de startrol kan overnemen van Henderson, die in de derde ronde van het ontwerp van 2019 werd geselecteerd als de re-shift.

De Henderson-modellen van 5 voet 8, 208 pond, 5-11 en 215 pond hebben contrasterende loopstijlen, waarbij Henderson vaak stuitert op manoeuvres, terwijl Michele de hellingen afrent.

spel

1:02

Matthew Perry analyseert de fictieve verwachtingen van Daryl Henderson Jr. nadat de Rams waren ingeruild voor Sonny Michelle.

Rams-coach Sean McVeigh heeft zijn vertrouwen in Henderson’s vaardigheden en het vermogen om quarterback te zijn benadrukt, maar waarschuwde ook dat een weloverwogen benadering van het plaatsen van Henderson nodig was vanwege gezondheidsproblemen.

READ  Rapporten: Mogelijke gijzeling gaande op het kantoor van Ubisoft in Montreal

“Er is niets waarvan we denken dat Daryl niet kan doen met een reeks vaardigheden”, zei McVeigh tijdens de bootcamp. “Het is gewoon zoeken naar die geweldige plek in termen van het juiste aantal schoten om hem fris te houden gedurende zijn seizoen van 17 wedstrijden, en hopelijk meer daarna.”

Henderson kampt momenteel met een lichte verstuiking van de duim waardoor hij een spalk of brace in zijn linkerhand draagt. In de afgelopen twee jaar heeft hij verschillende blessures gehad die hem met tussenpozen hebben gehouden en elk seizoen eindigde voortijdig nadat hij in week 16 in week 16 in 2019 en 2020 met enkelblessures in een geblesseerde reservepositie was geplaatst. Beide blessures vereisen een operatie buiten het seizoen.

In 28 carrièrespellen, waaronder 11 starts, haastte Henderson zich voor 771 yards en vijf touchdowns, en had ook 20 passes voor 196 yards en een touchdown.

Hoewel hij lof kreeg van coaches en gezond bleek te zijn tijdens het trainingskamp van de Patriots, komt Michel – een lid van de Super Bowl LIII Patriots die de Rams versloeg – met enkele van zijn eigen zorgen over blessures.

Vorig seizoen werd Michel na de derde week in de geblesseerde reserve geplaatst vanwege een dijbeenspierblessure en miste hij zes wedstrijden. Hij vocht ook tegen knieproblemen die uit Georgië kwamen en die aanhielden in de NFL.

READ  Coronavirusgevallen, Bihar: manipulatie van COVID-19-nummers

Echter, met de Rams die een diepe play-off in de gaten houden, is elke blessureangst die Michel kan vergezellen een gok die de moeite waard is om ervaring, explosie en diepte op het veld op te doen.

“We hebben om verschillende redenen voor Sony gekozen”, zegt Snead. “Nummer één, zijn expertise – en zijn ervaring, en dat betekent dat hij een speler is die de bal droeg in de grote wedstrijden en in die grote wedstrijden, waar er grote momenten waren, grote motivatie, grote streak.”

De Rams hopen dat Michel de ontbrekende speler zal zijn om hen tot diep in februari te helpen.

More from Madison Garrett

Camera-update voor Galaxy S20 en Note 20 beschikbaar zonder patch van oktober

Samsung brengt in ons land updates uit voor de Galaxy S20- en...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *