Skywards-zwaard op switch-hubs wii-intimidatie

op een nieuwe manier De video “Quality of Life” van vandaag is uitgebrachtNintendo onthulde dat enkele van de meest irritante ontwerpopties in de originele versie van legende van zelda zwaard hemelwaarts Het is opgelost in de volgende schakelaar Hemelwaarts Zwaard HD.

Oorspronkelijk uitgebracht in 2011 op WiiEn de Zwaard naar de hemel Het heeft de reputatie onder fans vaak tijd te verspillen en spelers urenlang te irriteren met educatieve berichten in het spel.

Nadat je bijvoorbeeld een item voor de eerste keer hebt gevonden, legt de game uit wat dat item is. Dit is handig, maar slechts één keer. Elke keer dat je de game start of herlaadt, verschijnen deze instructieberichten echter opnieuw, zelfs nadat je dit item een ​​tiental keer eerder hebt opgepakt. Het was frustrerend! Gelukkig is deze vervelende ontwerpkeuze veranderd Hemelwaarts Zwaard HD. Nadat je een item hebt gevonden, wordt je niet meer verteld wat het is. perfect!

Dit is slechts een van de vele veranderingen om het spel te verbeteren en dingen op te lossen die spelers bezitten يمتلك Geklaagd over het afgelopen decennium. Andere belangrijke verbeteringen in de kwaliteit van leven zijn onder meer de mogelijkheid om filmscènes over te slaan, snel verder te gaan met dialogen en het aantal keren te verminderen dat de mythisch irritante geest van Fi opduikt om je te “helpen”.

Dat laatste is een groot probleem, zoals veel spelers hebben gedaan Deel hun frustraties Over hoeveel Fei, je magische zwaard, tegen je schreeuwt over dingen. Sommigen vonden Fi vervelender dan de beroemde pratende persoon naevi van Ocarina of Time. (Vergelijking met Navi is een goede indicatie dat mensen je niet erg mogen.) Nu, in plaats van tegen je te schreeuwen over een kist of een puzzel, zal Fi blauw oplichten en kun je besluiten om te luisteren of de glorieuze Dragonfly te negeren. .

Lees verder: Aanpassing die hacken mogelijk maakt Zwaard naar de hemel Opnieuw te configureren in Adem van het wild

Een andere grote verbetering die in de trailer wordt getoond, is de verbeterde framesnelheid, waardoor de game soepeler en responsiever aanvoelt. Je kunt ook bewegingsbesturing gebruiken, zoals in de originele Wii, of nieuwe besturingselementen die standaardknoppen en analoge sticks gebruiken. Dit is een cruciale verandering, en niet alleen omdat je niet langer de fijnere vibratieregelaars hoeft te gebruiken: ze helpen bij de toegankelijkheid, waardoor mensen kunnen spelen Zwaard naar de hemel Zelfs als ze de bewegingsbesturing niet echt kunnen gebruiken.

The Legend of Zelda: Skyward Sword HD De game komt op 16 juli uit op Switch. Naast deze nieuwe veranderingen in de levenskwaliteit, ondersteunt de game nieuwe Amiibo-personages, inclusief degenen die ze ondersteunen Ontketen de kracht om snel te reizen. Het koppelen van die enorme QoL-upgrade aan een stuk plastic van $ 25 voelt als een erg irritante nieuwe ontwerpoptie waarvan we hopen dat de Ultra 8K-poort in het komende decennium zal worden opgelost.

READ  Anil Kumble vertelt over zijn iconische 100 in testcricket in de Oval in 2007
Written By
More from Aubrey Mason

Sony geeft toe dat het de PS5 misschien opnieuw moet ontwerpen

Als je de PS5 probeert te krijgen, weet je dat hij net...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *