Adventure Lab laat je de wereld op een andere manier zien

Geocaching heeft een aparte app voor stadsmissies. Dit Adventure Lab is geweldig om steden, dorpen en de natuur op een nieuwe manier te bekijken.

Lees verder na de aankondiging.

Adventure Lab: bekijk de wereld op een andere manier

Je kent het idee van geocachen vast wel. Deze game neemt je mee naar de echte wereld om verborgen containers te vinden. Er zit een velletje papier in waarop je je naam schrijft, daarna leg je de ontdekking vast in de Geocaching app. Maar Geocaching gaat verder dan deze containers.

Een van de grappigste onderdelen waren de labherinneringen: tijdens het evenement werden speciale missies opgezet. Creativiteit is altijd een topprioriteit geweest. Dit idee bleek zo populair dat Geocaching een paar jaar geleden besloot om een ​​eigen app te maken: Adventure Lab.

Hierin gaan mensen op missies, waarbij je naar specifieke locaties wordt gestuurd en vragen moet beantwoorden. Dit omvat maximaal vijf locaties per plant. Alleen als het antwoord juist is, kan de speler naar de volgende locatie gaan.

Avontuur in jouw stad

We hebben onlangs zo’n lab gemaakt in mijn stad. We werden naar historische sites gestuurd, waarover in de app een stukje geschiedenis wordt verteld. Dat was leuk, maar het doel was ook om goed op te letten tussen locaties. In de app zagen we foto’s van dingen die we onderweg moesten identificeren. Daarna moesten we vragen beantwoorden over wat we zagen.

We moesten bijvoorbeeld een harnas vinden om de tekst te schrijven die bij het harnas hoort. We moesten een foto van een horloge vinden om de datum eronder te schrijven. Het resultaat is dat je op een heel andere manier naar je omgeving kijkt.

READ  KPN Security publiceert een cybersecurity-perspectief

Het is dus ook een geweldige manier om nieuwe steden en dorpen te ontdekken, omdat je indien mogelijk op plaatsen kunt komen en dingen kunt zien die de gemiddelde toerist nooit zou opmerken. Dergelijke taken zijn echter niet alleen in steden en dorpen te vinden, maar ook in de natuur. Soms bestaan ​​hele verhalen uit mythische wezens.

cache beloning

Het is vooral interessant dat er al zoveel labs in Nederland zijn. Zelfs de kleinste dorpen hebben er een. Deze parameters zijn gemakkelijker in te stellen dan caches omdat ze geen fysieke verstopplaats vereisen.

Voor liefhebbers van geocaching is het goed om te weten dat elk goed antwoord een ontdekking is. Dus als je een volledig lab voltooit, krijg je vijf punten. Bovendien kiezen veel constructeurs van deze operanden ervoor om aan het einde een extra cache te verbergen waar je met hints naar moet zoeken. Dan heb je ineens zes ontdekkingen. Het is ook handig dat als je een premium lid bent van Geocaching, je de parameter eenvoudig tussen andere caches op de kaart kunt zien.

De aanvraag kan nog wat vereenvoudigd worden. Het kan soms moeilijk zijn om het overzicht te bewaren. Zeker als je voor een bepaalde route ook nog moet overstappen via een kaartapp. Maar het is inderdaad een hele fijne app die voorlopig niet van mijn iPhone zal verdwijnen.

Avonturenlab downloaden

Adventure Lab is te downloaden in de App Store via onderstaande knop.

Adventure Lab®

Groundspeak Corporation

Meer oogbollen

In de sectie oogbollen lichten lights ik beldeEditors van hun favoriete apps. Bekijk ook eerdere versies:

READ  Nieuwe look Google Meet wordt nu uitgerold voor Android-app
More from Madison Garrett
Fordham vs.Ohio – game preview – 20 maart 2021
Ohio viel vrijdag op Clemson 65-60 in de laatste actie van het...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *