Slime Rancher komt naar het grote scherm en ik kan niet wachten

Slime Rancher komt naar het grote scherm en ik kan niet wachten

Slijm Rancher is mijn favoriete sandbox-game aller tijden, dankzij het absoluut fantastische uitgangspunt en de ontspannende gameplay. Als je ook dol bent op de gezonde ervaring die het gameduo biedt in Monomi Park, zul je waarschijnlijk net zo enthousiast zijn als ik om te horen dat er zojuist een officiële Slime Rancher-film is bevestigd. Dat klopt, de indie-ontwikkelaar werkt samen met Story Kitchen voor een verfilming van de populaire games.

Het is jaren geleden sinds de eerste vroege toegang van Slime Rancher in 2016, en er zijn tot nu toe meer dan zes miljoen exemplaren van de game verkocht. De originele Slime Rancher blijft een van de hoogst gewaardeerde games op Steam, met een gemiddelde score van 10/10 of 98% en over het algemeen zeer positieve recensies. De 2022-versie, Slime Rancher 2, was eveneens succesvol met een geweldige ontvangst door fans en meer dan 300.000 verkochte exemplaren in slechts één week.

Als je zelf geen van beide games hebt gespeeld en je je afvraagt ​​wat Slime Rancher zo cool maakt, heeft het waarschijnlijk iets te maken met de kleurrijke verzamelmechanismen. Je speelt als Beatrix LeBeau, een rancher lichtjaren verwijderd van de aarde, die regenboogkleurig slijm van alle soorten en maten vangt en verzorgt. Leuk toch? Eerlijk kostbaar, meer als.

Er is zojuist onthuld dat de verfilming in de maak is, met dank aan The Verge AflevertijdStory Kitchen werkte samen met Monomi Park om de film te maken. Story Kitchen werkt ook aan de officiële Vampire Survivors-animatieserie, samen met andere videogameschermaanpassingen, die allerlei soorten genres bestrijken, van Tomb Raider tot Splinter Cell.

READ  Beste Prime Day-deals voor gaming-pc's (2021): Early MSI, HP Omen, Dell Alienware, NZXT, iBUYPOWER, CyberPowerPC-besparingen gerangschikt door Spending Lab

Persoonlijk kan ik niet wachten om te zien hoe de Slime Rancher-film zich ontvouwt, en ik vraag me af of deze het verhaal van de hoofdpersoon van de originele game zal volgen. Ik leer altijd meer over personages, vooral meer obscure zoals Beatrix LeBeau. Kun je je zelfs voorstellen dat kostbaar slijm lijkt te bewegen, levend op het scherm? Ik ben klaar.

Als je graag een leuke ervaring hebt zoals die van Slime Rancher, kun je ook genieten van enkele van deze andere geweldige landbouwspellen. Als alternatief kun je ook nog een paar leuke simulatiespellen spelen, waarvan er vele een even ontspannende tijd bieden.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *