SMASH LEGENDS LINE Games wordt wereldwijd 1 miljoen keer gedownload

Het volgende is via een persbericht naar Inven Global gestuurd

  • Smash legendes Tot 1 miljoen downloads uit de App Store en Google Play
  • Het is verschenen in populaire nieuwe releases op Steam, met overwegend positieve recensies
  • Smash legendes We danken gamers voor hun liefde en steun, en beloven constante updates en hoogwaardige gaming-service

Seoel, Zuid-Korea – 19 april 2021 – LINE Games Corporation heeft aangekondigd dat het een multiplayer PvP-game is Smash Legends, Dr.Ontwikkeld door 5minlab en uitgegeven door LINE Games, heeft het wereldwijd 1 miljoen downloads bereikt.

In slechts 5 dagen sinds de wereldopening op 13 april Smash legendes 1 miljoen downloads gegenereerd vanuit de App Store en Google Play. Vooral in de app store, Smash legendes Het werd gerangschikt als het beste populaire spel in Italië en de top 4 en 6 in respectievelijk Hong Kong en Taiwan.

Het is ook verschenen in populaire nieuwe releases van Steam met overwegend positieve recensies. Smash legendes Er wordt een solide spelersbestand opgebouwd vanaf de mobiele en pc-platforms. Prestaties onderstrepen de waardering van spelers Smash legendesEenvoudige en intuïtieve gameplay voor gevechten boordevol actie van 3 minuten, geïllustreerd door aantrekkelijke reguliere 3D-graphics.

“Dat zijn we blij te zien Smash legendes “Hij krijgt positieve reacties van spelers over de hele wereld”, zei een vertegenwoordiger van LINE Games. “Door naar onze spelers te luisteren, zullen we ernaar streven om al hun liefde en steun terug te geven door middel van constante updates en hoogwaardige service.”

Smash legendes Het biedt in totaal 13 taalopties, waaronder Engels, Frans, Duits, Koreaans, Japans en Chinees (traditioneel / vereenvoudigd), en als platformonafhankelijke game ondersteunt het cross-play-ondersteuning tussen mobiele apparaten en pc (Steam).

READ  AIBE XV 2020 beantwoordt sleutelbladen en vragen uitgegeven op allindiabarexamination.com; Download hier

Viering van de wereldwijde lancering van Smash legendes, LINE Games introduceert momenteel Peter Skin voor iedereen, en organiseert een evenement van twee weken dat spelers beloont met edelstenen, munten, Super Special Chest, Key Doublers en meer.

Voor meer informatie over Smash legendes Met inbegrip van het lopende “SMASH Partner Program” om makers van video-inhoud te werven, bezoek Officiële website En sociale mediakanalen.

Officiële website: https://sl-us.floor.line.games

Registratiepagina voor Smash-partners: https://sl-us.floor.line.games/games/SL/partner

Facebook sociale netwerksite: https://www.facebook.com/SmashLegendsGL

Twitter: https://twitter.com/Smash_Legends

Het meningsverschil: https://discord.gg/6NsgS9W

Youtube: https://www.YouTube.com/channel/UC-6ALpB6VNNQ1ntrGykfD3w

Tik op Contacten: [email protected]


Over LINE Games Corporation

LINE Games Corporation, een dochteronderneming van de wereldwijde berichtenservice LINE, is gespecialiseerd in games. LINE Games, met het hoofdkantoor in Seoul, Korea, is in augustus 2018 uitgegroeid tot een belangrijke ontwikkelaar en uitgever met de overname van NextFloor, dat sinds 2012 populaire gsm-adressen maakt en bedient.

LINE Games breidt momenteel zijn wereldwijde gamingactiviteiten uit, variërend van wereldwijde releases tot de belangrijkste mobiele games zoals Exos-helden, Gevolgd door de consoletitel Begraven sterren Op Nintendo Switch en PlayStation 4.

Voortbouwend op zijn verzameling casual en rollende mobiele games, werkt LINE Games nu op pc- en consoletitels, variërend van open-world MMORPG’s en Survival MOBA’s tot TPS RPG’s. LINE Games werkt nauw samen met LINE aan de ‘leuke uitdaging’ om geweldige games te maken op alle platforms en genres.

Written By
More from Eda Greene

Saints vs. Packers: Game Time, TV, Radio, Online Streaming, Mobile en Odds

Welkom bij Heiligen Dag van de wedstrijd! Vanavond: Green Bay Packers (2-0)...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *