Sneak preview! Nieuwe IEX-app in bèta

Kent u IEX al langer dan vandaag, dan is de kans groot dat u ook de IEX app kent en dat u, net als veel van onze bezoekers, de beurs en het laatste financiële nieuws en onze analyse volgt.

We hebben goed nieuws voor jou, als IEX app gebruiker, want we hebben lang gewerkt aan een gloednieuwe versie van de app en die is nu klaar in de coulissen.

We werken momenteel aan het afstemmen van de nieuwste bug in bèta, maar we willen je echt een kans geven sneak preview Van de nieuwe IEX-app. Natuurlijk om te kijken of je het leuk vindt en om te wennen aan het nieuwe aanbod en de nieuwe functionaliteit.

Qua vertrouwde IEX-inhoud verandert er natuurlijk niets. Maar in de nieuwe app vind je er meer van – en we denken dat het op een betere en duidelijkere manier wordt gepresenteerd.

Nieuwe IEX-app – Hoogtepunten

Op de eerste pagina – die u ook naar eigen voorkeur kunt instellen – vindt u het belangrijkste nieuws van de dag en de belangrijkste beursindicatoren, Momenteel.

Prijspagina’s zijn duidelijker bijgewerkt. Voor elke voorraad bieden we ook de laatste artikelen, nieuws, agenda en actuele voorraadtips (voor Premium-abonnees).

IEX app prijzen IEX app aandelenkoers

Voor Premium-abonnees hebben we alle analyses, tips en belangrijke informatie op één plek verzameld.

IEX Premium-tips

Ook altijd bij de hand onder de knop “Nieuws”: pre-show update, sluitingsgesprek, laatste nieuws, agenda en ongekend liveblog.

IEX app nieuws

Nieuw: lichte en donkere modus!

Lichte en donkere modus voor IEX-app

Mis nooit meer een prijsactie met onze in-app alerts. Je kunt het naar wens aanpassen. (Merk op dat u meldingen van IEX toestaat)

READ  Dit is hoe je Google Play op de Huawei-telefoon zet

IEX app-snelheid chipset

Hoe de proefversie van de IEX-app te installeren

Hoe krijg je de proefversie van onze nieuwe app? Dit is anders voor Android/Google en Apple/iOS gebruikers.

Android-gebruikers kunnen twee dingen doen:

Apple-gebruikers moeten zich eerst registreren bij testflight.

(Als de bovenstaande links niet klikbaar zijn op uw scherm, kopieer ze dan naar uw webbrowser)

Wanneer de bètastatus verandert in definitief, kun je de nieuwe app op de gebruikelijke manier downloaden uit verschillende appstores.

We hopen dat je geniet van de bètaversie van de nieuwe IEX-app. Misschien kom je een paar van die bugs tegen waar we het over hadden, maar er wordt aan gewerkt. In het onwaarschijnlijke geval dat u een echte bugs Of heb je problemen met de functie, dan kun je dit melden bij onze klantenservice (customer [email protected]).

De redactieraad van IEX bestaat uit een team van contentmanagers, journalisten en analisten, met meer dan honderd jaar gecombineerde ervaring in het produceren en verspreiden van investeringsinformatie en opinies. De informatie in deze kolom is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling om bepaalde beleggingen te doen. Redacteuren kunnen posities bekleden in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun investeringen.

More from Madison Garrett
Zelfs als je Candy Crush speelt, ben je een speler
Er lijkt een enorm verschil te zijn tussen Call of Duty op...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *