Snel! Costco heeft Xbox Series X weer aangevuld

De Xbox Series X is altijd onmiddellijk uitverkocht bij elke winkel die hem op voorraad heeft, waardoor het een unieke vakantievondst is en iedereen die het geluk en snel genoeg heeft om hem te krijgen legitiem opschept.

Winkels zoals Walmart (WMT) En kostenco (kosten) Ze vullen regelmatig Microsoft’s Home-gameconsole van $ 500 aan, maar vanwege de grote vraag, flash en je zult waarschijnlijk je kans missen.

Maar Costco-shoppers met een betaald lidmaatschap bij de warenhuisdealer hebben nog een kans. Dinsdag liet de website van het bedrijf zien dat het de gameconsole heeft aangevuld als een ‘alleen voor leden’-item. De bundel bevat de console plus een extra controller voor $ 549,99.

Meer dan een jaar na de eerste lancering zijn Sony’s PlayStation 5 (PS5) en Microsoft’s high-end Xbox Series X nog steeds moeilijk te vinden. Het onlangs gelanceerde Nintendo Switch OLED-model, dat in oktober 2021 in de verkoop ging, is moeilijk te vinden in de schappen en online. Het aanvullen van hardware is binnen enkele minuten uitverkocht.
Microsoft (MSFT) Hij zei dat Xbox Series X-consoles zullen blijven worden aangevuld. De technologiegigant zei dat het “zo snel mogelijk samenwerkte met onze productie- en retailpartners om de productie en verzending te versnellen om gelijke tred te houden met de ongekende vraag.”

Het bedrijf voegde toe: “We raden aan om bij lokale retailers te informeren naar beschikbaarheid.”

Costco zei dat het verwacht de Xbox Series X-consoles later deze week of volgende week aan te vullen.

Jennifer Korn van CNN heeft bijgedragen aan dit verhaal.

READ  Halo Infinite Releasedatum, Battle Royale-modus en meer genoemd in New Rumor
Written By
More from Vanessa Hale
Home-knop Xbox One-controller werkt niet
Sommige gebruikers hebben problemen met de home-knop van de Xbox One-controller. Wanneer...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *