De Atlanta Falcons doen het goed in nauwe wedstrijden onder Arthur Smith

Wanneer de tegenstander terug begint te komen van een grote achterstand tegen de Atlanta Falcons, is er een bepaald niveau van “daar gaan we weer”. Het is niet moeilijk in te zien waarom.

Beginnend met een voorsprong van 28-3 in Super Bowl LI, verloren de Falcons vijf wedstrijden toen ze met dubbele cijfers vooruitgingen onder voormalig coach Dan Quinn. Nadat Quinn afgelopen oktober was ontslagen, verloren de Falcons van de Tampa Bay Buccaneers, ondanks een 17-0 voorsprong onder Raheem Morris.

De Falcons hebben dit seizoen geen dubbele voorsprong genomen, maar ze hebben de New York Jets in oktober in Londen met 17 gewonnen en wonnen met zeven. De Hawks leidden in het vierde kwart met dubbele cijfers tegen zowel Miami als New Orleans, maar zowel de Dolphins als de Saints hadden een paar minuten voor het einde van de wedstrijd een voorsprong.