Snelle debuteerde als MC voor I Want Your Song

SBS6 komt deze zomer met het nieuwe programma ik wil je lied† Dit keer geen talentenjacht voor zangers, maar voor de mensen achter de liedjes: de songwriters. Presentatie van het nieuwe muziekprogramma in handen van zangeres Snelle.

In elke aflevering staat één beroemde artiest centraal. Ook bekende artiesten zijn: Miss Montreal, Gerard Joling, Nick en Simon, OG3NE, Samantha Steenwijk, Rolf Sanchez, Mart Hoogkamer, Tino Martin. Ze willen allemaal maar één ding en dit is een nieuwe hit.

stadion lied

Voor elke artiest komen vijf songwriters naar de studio. Eén voor één laten ze hun nummer horen aan de artiest en het publiek, begeleid door de live band. Ze deden hun best om een ​​nummer te schrijven voor de artiest van de avond.

het publiek helpt

Als de artiest niet echt weet welk nummer hij moet kiezen, kan hij het publiek altijd om hulp vragen. Het publiek bestaat uit honderd fans van de artiest zelf. Ze weten immers welk nummer hen opwarmt en welk niet. Het is uiteindelijk aan de kunstenaar zelf om de beslissing te nemen.

directe download

Het gekozen nummer wordt ook direct uitgebracht en is dezelfde avond te downloaden en uit te zenden. Er komt ook een video en een officiële lancering.

wanneer Ik wil je exacte liedje Nog niet bekend, maar dat zal in de zomer zijn.

READ  Nu downloaden of wachten op de update?
More from Madison Garrett
De Wear OS-app van Spotify krijgt een langverwachte functie, dat zou je moeten weten
Wear OS staat al jaren in de wintermodus. De winter lijkt voorbij...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *